Prop de 350 persones fan entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de personal de PalmaActiva

PalmaActiva ha organizado esta jornada de reclutamiento para la cadena Zafiro Hotels, que ofrece 504 puestos de trabajo

Jornada de selecció de PalmaActiva per a Zafiro Hotels

PalmaActiva ha organitzat durant dos dies un procés de selecció de personal per a la cadena Zafiro Hotels, que necessita cobrir 504 llocs de feina. Entre ahir i avui, 343 persones han pogut fer entrevistes de treball a PalmaActiva amb els responsables de Recursos Humans de Zafiro Hotels.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que “aquestes jornades són molt beneficioses i anim a les empreses que tinguin un volum important de vacants a que ens contactin per seguir fent aquesta feina que beneficia a tothom; en aquesta ocasió a més hi ha hagut la novetat que s’han arribat a signar contractes, per a tot el personal de PalmaActiva és una satisfacció poder veure gent que ve sense feina i se’n va un poc després amb un contracte”.

Elena Alzamora, cap de RH de Zafiro Hotels, assenyala que aquests dos dies s’han signat una cinquantena contractes i precontractes, i els propers dies començaren a telefonar a la resta de persones seleccionades”.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a Zafiro Hotels durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, ha cedit un espai per poder realitzar les entrevistes.

Aquest any PalmaActiva durà a terme 5 jornades de reclutament en les quals s’oferiran gairebé 800 llocs de feina. El proper 7 d’abril tindrà lloc la darrera d’aquestes jornades, la preinscripció continua oberta a https://bit.ly/3uOrblF