Alumnes de l’Escola EDIB guanyen el 1r premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials d’estudiants

Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars i aquest any ha celebrat la dotzena edició

L’Escola EDIB ha guanyat avui el primer premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials per a estudiants. El guardó consisteix en un val de 2.500 euros per a material tecnològic per als estudiants i 1.000 euros per al centre. El seu projecte és una plataforma innovadora per promoure la sostenibilitat i contrarestar el canvi climàtic. La regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, Lupe Ferrer, ha lliurat avui els guardons acompanyada pel director general d’Autònoms, Juan Antonio Tormo.

El concurs ha arribat aquest any a la dotzena edició. Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars en el qual s’analitza una idea de negoci per mitjà d’un pla d’empresa. El certamen té com a principal objectiu recolzar i difondre la cultura emprenedora entre l’alumnat dels centres educatius de Palma. Aquest any han participat al concurs 37 alumnes, que han presentat 10 projectes.

Ferrer destaca que aquest concurs té com a objectiu “estimular la posada en marxa d’iniciatives empresarials, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma”.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/es/empresa/premios-palmaactiva/

1r premi – vals 2.500€ per a les alumnes i 1.000€
Centre Escola EDIB
Projecte: ECO MISSION, de CAROLINA KRAVACEK i ADA CABAÑERO

Eco Mission es presenta com una plataforma innovadora que aborda la necessitat urgent de promoure la sostenibilitat i contrarestar el canvi climàtic. La proposta se centra a empoderar individus, empreses i comunitats a través de desafiaments ambientals, educació pràctica i la construcció d’una comunitat compromesa

2n premi – val de1.500€
Sant Josep Obrer
Projecte: REALIDAD RENOVADA, d’ÍÑIGO DE CASO, GASPAR MIRÓ, WEIYI ZHOU i TONI PALMER

Realitat Renovada fa servir videojocs com a teràpia alternativa perquè les persones se submergeixin en móns ficticis i puguin suportar millor els trastorns mentals o una discapacitat física. A més, es cerca canviar la percepció negativa que avui dia encara persisteix en certs sectors sobre els videojocs, mostrant que poden ser eines de simulació capaces d’ajudar les persones.

3r premi –val per valor de 700€
Sant Josep Obrer
Projecte: JAM, d’IKER VICENS i GABRIEL COLOM

JAM és un aplicació enfocada a optimitzar i compartir el desenvolupament musical individual i col·lectiu. La funcionalitat principal que fa que aquesta aplicació sigui única és la possibilitat de crear una composició musical mitjançant una xarxa social de manera molt senzilla i interactiva.