Premis PalmaActiva

Premis destinats a persones amb inquietuds empresarials o amb ganes de desenvolupar projectes creatius o innovadors.
PalmaActiva
C/ Socors 22 – Palma
Mapa
Segons programació
Consultar els nostres Destacats.
Servei GRATUÏT
Desenvolupam diferents iniciatives per premiar l’esperit emprenedor i els millors projectes d’innovació a la nostra ciutat. El nostre objectiu és incentivar la cultura emprenedora i fomentar la creació de noves empreses i projectes a Palma.

Premis als millors projectes empresarials(PRÒXIMAMENT)

És un concurs de projectes empresarials que té com objectiu principal fomentar, a la ciutat de Palma, l’esperit i la cultura emprenedora. Consisteix en un premi econòmic i un conjunt d’avantatges per al posterior establiment de l’empresa.

XVII Concurs Millors Projectes Empresarials PalmaActiva Consulta el palmarès de les edicions anteriors

Premis als millors projectes empresarials d’estudiants 2023-24

És un concurs empresarial que té com a principals objectius donar suport i difondre la cultura emprenedora entre els estudiants i els membres dels centres educatius i estimular l’esperit emprenedor dels alumnes.
El concurs està adreçat als alumnes matriculats en centres educatius públics, privats i concertats de Palma en els cursos de segon de Batxillerat, Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior.

XII Concurs Millors Projectes Empresarials d’estudiants PalmaActiva Consulta el palmarès de les edicions anteriors

Premis d’impuls a la innovació (PRÒXIMAMENT)

Els premis d’impuls a la innovació tenen per objectiu la divulgació, formació i inserció laboral en diferents aplicacions de les TIC en l’àmbit municipal. Centrats originalment en la programació d’aplicacions, en les seves últimes edicions han donat cabuda també al disseny web, disseny 3D i aplicacions de Big Data. Un punt de trobada per a experts amb idees i projectes que mostrar.

Premis d’impuls a la innovació Consulta el palmarès de les edicions anteriors

Premis de creació audiovisual(PRÒXIMAMENT)

És un concurs audiovisual que té com a finalitat impulsar les iniciatives culturals audiovisuals mitjançant el desenvolupament d’un festival de curts cinematogràfics aprofitant els millors escenaris de la nostra ciutat, fomentant a la vegada l’esperit emprenedor.

Consulta el palmarès de les edicions anteriors

Col·laboració amb els Premis Explorer (abans YUZZ)

En aquesta nova convocatòria el programa YUZZ evoluciona per integrar-se dins del nou ecosistema emprenedor amb l’objectiu de connectar als emprenedors de tot el món. Aquesta evolució, a més del canvi de nom a Explorer, suposa l’oportunitat de formar part d’aquesta nova xarxa global compartida per tots els emprenedors. Un espai digital col·laboratiu i internacional que s’anirà nodrint de contingut exclusiu, recursos i possibilitat de connexió entre emprenedors, experts i mentors de tot el món. Organitza i coordina el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i, a Palma, la UIB-Universitat de les Illes Balears.