Cursos avançats de noves tecnologies

ATENCIÓ:
L’oferta d’accions formatives per a 2022 s’està elaborant amb nous criteris de contractació dels docents. Per aquest motiu hi haurà un retard amb el seu inici habitual. Segueix consultant el nostre web. Continuarem informant.
Les noves tecnologies com a motor d’ocupació per a perfils especialitzats inclouen formació en programació bàsica; desenvolupament web/app per a conèixer, dissenyar i construir la teva pròpia web/app fent servir WordPress; ciberseguretat; disseny gràfic; programació i creació de videojocs; social media i marketing online; impressió 3D (disseny, muntatge i impressió) i eines TIC avançades (Google Analytics, Google My Business, Google PageSpeed, YouTube, Google Play…).
 

Propers cursos:

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista dels propers cursos de noves tecnologies nivell AVANÇAT perquè et puguis preinscriure.
Converteix-te en un professional IT amb nosaltres! 😉

NOUS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT! Certificat de professionalitat de nivell 2 de confecció i publicació de pàgines web i certificat de professionalitat de nivell 2 d'operacions de manteniment de sistemes microinformàtics

ATENCIÓ. Iniciam la selección d’alumnat-treballador i personal tècnic per als projectes de PalmaActiva de la convocatòria de Programes Mixts SOIB 30 i SOIB Jove 2022/2023. Termini d'inscripció del 10 de setembre al 16 d'octubre.