Cursos avançats de noves tecnologies

Les noves tecnologies com a motor d’ocupació per a perfils especialitzats inclouen formació en programació bàsica; desenvolupament web/app per a conèixer, dissenyar i construir la teva pròpia web/app fent servir WordPress; ciberseguretat; disseny gràfic; programació i creació de videojocs; social media i marketing online; impressió 3D (disseny, muntatge i impressió) i eines TIC avançades (Google Analytics, Google My Business, Google PageSpeed, YouTube, Google Play…).
 

Propers cursos:

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista dels propers cursos de noves tecnologies nivell AVANÇAT perquè et puguis preinscriure.
Converteix-te en un professional IT amb nosaltres! 😉

NOUS CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT! Certificat de professionalitat de nivell 2 de confecció i publicació de pàgines web i certificat de professionalitat de nivell 2 d'operacions de manteniment de sistemes microinformàtics

ATENCIÓ. Iniciam la selección d’alumnat-treballador i personal tècnic per als projectes de PalmaActiva de la convocatòria de Programes Mixts SOIB 30 i SOIB Jove 2022/2023. Termini d'inscripció del 10 de setembre al 16 d'octubre.