Reunió a PalmaActiva del Fòrum del Treball Autònom de Palma

A aquest fòrum es reivindica el paper dels autònoms

 

Avui 25 de juny ha tingut lloc a PalmaActiva la reunió d’aquest trimestre del Fòrum del Treball Autònom de Palma. Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms de l’Ajuntament de Palma, ha iniciat la reunió agraint als assistents el seu compromís amb aquest projecte, “que és una fita en el reconeixement de la figura dels autònoms”.

Tormo ha anunciat la creació de tres comissions de treball que sorgeixen després dels suggeriments plantejats en la reunió presidida per el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, el passat 19 d’abril.

Aquestes tres comissions del Fòrum del Treballa Autònom són:

•La de difusió de la informació d’ajuts, subvencions, formació i noves normatives.

• La de coordinació entre àrees municipals i associacions.

• I la de noves propostes d’ajuts als autònoms.

A la reunió d’avui s’ha tractat sobre possibles mesures de millora de la mobilitat i accés de persones autònomes dins el nucli urbà de Palma, sobre la necessitat de millorar la comunicació amb l’administració a les obres que afectin el teixit empresarial, sobre com millorar la comunicació d’ajuts i les dades disponibles del col·lectiu per tal de poder fer diagnòstics ajustats a cada sector i activitat per establir ajudes més efectives.

A aquest Fòrum del Treball Autònom de Palma es reivindica el paper dels autònoms, destacant el seu lloc a la societat com a motor econòmic i com a creadors de riquesa i prosperitat per a la nostra ciutat. Aquest col·lectiu està format a Palma per 30.000 persones.

 

QUÈ ÉS EL FÒRUM DEL TREBALL AUTÒNOM DE PALMA?

El Fòrum del Treball de l’Autònom de Palma té com a objecte constituir un espai de reflexió i debat sobre temes d’interès comú relacionats amb l’àmbit de les competències de PalmaActiva en matèria de promoció i desenvolupament econòmic local, mitjançant l’assessorament i el suport a pimes i petites empreses, associacions i confederacions empresarials, promotors i emprenedors de nous projectes empresarials.

El fòrum està constituït, inicialment, per 16 membres, 10 representants d’associacions o entitats empresarials i 6 professionals de reconeguda experiència i es reunirà de manera ordinària trimestralment.

COMPOSICIÓ

ENTITATS

· CAEB

· Cambra de Comerç

· PIMEM

· ATA

· ASIMA

· ASINEM

· Joves Empresaris

· ISBA

· Gran Empresa GBE

· BNI

PROFESSIONALS

• Patricia Abril

• Guillem Llofriu

• Verónica Montes

• Majo García

• Biel Fiol

• Nuria Torres

• Alberto Quintero