Trobades empresarials

El Networking empresarial és una tendència que va en alça. Sorgeix a partir de la necessitat de reunir-se amb persones que cerquen donar sinergia a les seves empreses i serveis.

La definició és important, perquè determinarà com ens prepararem per a cada esdeveniment de networking, els nostres objectius per a cada esdeveniment, com ens comportarem durant l’esdeveniment, i què esperem aconseguir.

Així doncs, a PalmaActiva entenem el Networking com una filosofia que consisteix en l’establiment d’una xarxa professional de contactes que permet donar-nos a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors.

Aquest és un dels millors entorns on iniciadors, autònoms o pimes poden expandir el seu negoci. És fonamental la idea d’obtenir el benefici mutu dels participants en aquestes trobades.

Objectius: Potenciar l’abast de les empreses, a través d’oferir-los una oportunitat única de coincidir en un ambient propici per als negocis, amb possibles pàrtners, clients, proveïdors i referents.
Utilitzar, per part de les empreses convidades, els serveis que PalmaActiva posa a la seva disposició: agència de col·locació, espai coworking, conferències, formació empresarial…

En què consisteix: La trobada consisteix que cada participant presenta la seva empresa durant 3 minuts a les altres empreses que participen en l’esdeveniment, després s’estableixen grups de feina per ampliar les seves relacions, facilitant la generació de negoci entre ells; l’intercanvi de targetes i, finalment, els participants prenen un cafè, permetent establir contactes de manera distesa.

A qui es dirigeix: La trobada s’adreça tant a autònoms, com a petites i mitjanes empreses que tinguin interès en ampliar la seva xarxa de contactes professionals. El nombre de persones participants en cada networking serà de 20. Es fomentarà la participació de noves empreses en cada esdeveniment. En cas que quedin places vacants, podran tornar a participar empreses d’anteriors trobades.