Speed Networking


Trobada empresarial amb la col·laboració d’AJE – Associació de Joves Empresaris i Emprenedors de Balears

Objectius:

Establir nous contactes i possibilitar que sorgeixin col·laboracions entre els participants de la jornada, així com ampliar la xarxa de relacions de les empreses i autònoms assistents a la jornada.

A qui es dirigeix:

La jornada es dirigeix a qualsevol empresa o autònom que vulgui ampliar la seva xarxa contactes i conèixer a nous emprenedors o empresaris amb els quals poder establir col·laboracions o realitzar negocis.

En què consisteix:

La jornada tindrà una durada d’una hora i mitja, diferenciada en tres blocs de trenta minuts. La primera part consistirà en una breu ponència impartida un professional de reconegut prestigi, relacionat amb el món de l’empresa i de l’emprenedoria.

La segona part consistirà en taules de treball. Els participants rotaran quatre vegades, en cada taula disposaran de 90 segons per a presentar-se i contestar a una pregunta. A través d’aquestes intervencions, esperem que s’estableixin sinèrgies entre els participants.

Finalment, comptarem amb altres trenta minuts per a establir més contactes o aprofundir en les relacions establertes en el speed networking.