Mentors

Dirigit a empresaris, comerciants i emprenedors que s’ajustin als requisits del programa.
PalmaActiva
C/ Socors 22 – Palma
Mapa
Sol·licituds en línia
24 hores, 365 dies.
Servei GRATUÏT
Molts executius i emprenedors deuen el seu èxit, en part, al savi consell dels seus predecessors. Engegar un projecte emprenedor, una empresa o ser empresari és un camí ardu que es pot fer considerablement més fàcil amb el consell i guia d’un mentor. Mentors que, en virtut de la seva experiència i els seus propis èxits i fracassos, tenen molt a oferir.
Els mentors comparteixen lliçons de les seves experiències per ajudar-los a evitar problemes en la trajectòria empresarial, i els ofereixen un punt de vista extern, expert i confidencial que els ajudarà a detectar les fortaleses i debilitats de la seva empresa o projecte empresarial.
Trobar un mentor adequat de vegades és una missió difícil, però val la pena tenir un model a seguir, així com identificar els millors, els més idonis per al cas. Conscient d’aquestes dificultats, de tot el que ambdues parts poden obtenir, i amb l’objectiu de potenciar el networking entre empresaris i mentoritzats PalmaActiva posa en marxa el Programa de Mentors PalmaActiva.