Conferències PalmaActiva

Dirigit a emprenedors, empresaris i qualsevol persona amb inquietuds empresarials.
PalmaActiva
C/ Socors 22 – Palma
Mapa
Segons programació
Consultar els nostres Destacats.
Servei GRATUÏT
Sota el format de conferències es desenvolupen aspectes relacionats amb la innovació, l’economia, la cooperació, la responsabilitat social i qualsevol altra iniciativa emprenedora que persegueixi el desenvolupament d’una societat sostenible econòmica i socialment. Van dirigides a empreses, emprenedors i organitzacions que busquin emprendre i/o adquirir nous coneixements i visions de la societat.

Aquestes conferències són espais de divulgació de nous coneixements i experiències, on els ponents, comparteixen les seves trajectòries i visions sobre un model de desenvolupament més equitatiu i sostenible.
Per impulsar aquest objectiu estan programats espais de trobada amb les persones expertes entorn del cafè, a fi de facilitar el networking entre les persones interessades.

Darreres conferències:

Ara pots descarregar les ponències dels nostres conferenciants directament des del web.

Conferència Data Extracte Material
El futur del cooperativisme a Balears 21/03/2018 Presentació de Malena Riudavets en el marc de la conferència “El futur del cooperativisme a les Balears”, realitzada el dimecres 21 de març de 2018 en PalmaActiva.
Empreniment social: benestar pel futur 28/04/2017 Iniciatives reals d’emprenedoria social, locals i internacionals per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat, especialment orientat cap a col·lectius amb necessitats especials.
Economia circular: negocis sostenibles 17/03/2017 L’economia circular enfront de l’economia lineal. Un canvi de mentalitat on l’atenció posada sobre el reciclatge i la reutilització redunda en l’eficiència i l’èxit dels negocis.
El cotxe a Europa: elèctric i compartit 25/11/2016 Una reflexió sobre el futur de l’automoció a Europa, on els vehicles elèctrics i les plataformes digitals per compartir-canviaran l’insostenible paradigma actual.