Jornada de selecció per a Salvament Aquàtic

Jornada de selecció per a Salvament Aquàtic
Jornada de selecció per a Salvament Aquàtic
Si ets SOCORRISTA, estàs buscant treball i compleixes amb el perfil que a continuació descrivim, preinscriu-te en la jornada de selecció de l’empresa SALVAMENT AQUATIC DELS ILLES BALEARS, que tindrà lloc dijous que ve 30 de març en PalmaActiva.

Descripció del perfil: vigilar lamina d’aigua, i els seus voltants, prevenció d’accidents, manteniment de l’ordre i neteja a l’àrea de la piscina. Requisits: carnet o equivalent a socorrista de piscines professional, valorable formació com a desfibril·lador semi automàtic, castellà parlat i escrit alt i bàsic en anglès i vehicle propi.

Condicions: Contracte eventual per circumstàncies de la producció, lloc de treball a Mallorca, jornada completa de 10 a 18h i salari brut mensual de 825€.

Timing de la jornada:
• 9h. Presentació i torn de preguntes
• 9:30h. Entrevistes individuals

[fruitful_alert type=”alert-info”]IMPORTANT: PER PARTICIPAR HI HA QUE FER UNA PREINSCRIPCIÓ I SI CUMPLEIXES CON EL PERFIL REQUERIT ET CONVOCAREM A LA JORNADA. PREINSCRIU-TE![/fruitful_alert] [fruitful_alert type=”alert-danger”]Tancat termini de preinscripció.[/fruitful_alert]