PalmaActiva reforça la seva formació on line

Actualment ofereix 10 cursos (300 places) de noves tecnologies, ofimàtica i creació i gestió d’empreses; les properes setmanes l’oferta s’ampliarà a altres temàtiques

PalmaActiva oferta en l’actualitat 10 cursos de formació on line de noves tecnologies, ofimàtica i creació i gestió d’empreses que començaran les properes setmanes; Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica: “Les darreres setmanes hem adaptat aquests cursos que eren presencials al format on line, i s’ha ampliat el nombre de participants de 15 a 30”. El regidor afegeix que de moment hi ha més de 300 preinscrits: “Per les dades que tenim, s’ha duplicat el número de preinscripcions en relació a la situació pre-COVID en què aquests cursos eren en modalitat presencial i si segueix la tendència es triplicaran les pre-inscripcions”.

Els criteris de selecció per a aquests cursos es fan en base al qüestionari d’inscripció (s’aconsella donar la màxima informació) i es prioritza estar empadronat a Palma; també es té en compte l’ordre de preinscripció al curs.

El regidor ha afegit que aquesta setmana s’ha adjudicat el nou contracte de la plataforma on line de formació, el que permetrà oferir els propers mesos prop de 40 cursos i atendre fins a 1.500 alumnes per al catàleg de cursos de la plataforma d’e-learning. “La nostra previsió és poder iniciar els primers cursos de la plataforma on line a partir de la setmana de l’11 de maig, però esperam poder obrir la seva preinscripció avui mateix”. Els cursos que s’oferiran properament seran de diferents temàtiques. administració i gestió, noves tecnologies, idiomes, comerç, marketing, etc.

Formació en línia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.