Formació en línia

Descobreix l’oferta formativa on line que et permet de forma còmoda, senzilla i accessible, adquirir coneixements des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Decideix quan i on et formes.

T’oferim dues modalitats de formació en línia diferents: en diferit, on el personal docent genera contingut i activitats en diversos formats, però no cal estar connectat al mateix temps, i en directe per streaming, a on la classe es desenvolupa en un horari determinat i cal estar connectat per assistir-hi.

Propers cursos on line:

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista dels propers cursos de formació en línia perquè et puguis preinscriure.
Un servei obert 24/7 per a la teva formació! 😉

Altres recursos GRATUÏTS de formació en línia

Si a PalmaActiva no trobes la formació en línia que necessites, prova algun d’aquests recursos en línia que posam al teu abats. Per a nosaltres, la teva formació és le més important!

Recurs

Link

Comentaris

https://cursosprospera.com/ Cursos en línia gratuïts validats i subvencionats pel Ministeri d’Ocupació. Per a treballadors, autònoms i persones en atur.
https://learndigital.withgoogle.com/activate Formació online i presencial gratuïta en competències digitals per trobar una feina o emprendre un negoci.
http://online.ifoc.es/ L’Aula Virtual institucional de l’IFOC és la plataforma d’ensenyament virtual (e-learning).
https://www.caeb.es/formacion/online/ Webinars d’interès impartides per professionals de sector empresarial.
https://www.fundae.es/digitalizate En aquest espai trobaràs accés a cursos gratuïts en competències digitals facilitats per grans empreses tecnològiques: Cisco, IBM, SAP, Oracle, Linux, Fundación Telefónica, Cloudera, Huawei, Google.
https://iedra.uned.es/ Cada mes la Universitat Nacional d’Educació a Distància publica nous Cursos MOOC en la seva plataforma de formació en línia.
https://www.escuelavirtualigualdad.es Un espai de formació en igualtat d’oportunitats entre dones i homes de l’Institut de la Dona i per la Igualtat d’Oportunitats.
https://miriadax.net/web/universitat-oberta-de-catalunya/inicio Cursos MOOC totalment gratuïts de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i incorporats a la xarxa Miriada X.

Presentem a continuació una sèrie de recursos per a la formació d’oferta. Això és formació de caràcter gratuït, subvencionada pel Ministeri de Treball i Economia social i pel SEPE (serveis públics d’ocupació estatal).

Aquests plans de formació estan dirigits prioritàriament a treballadors ocupats i autònoms. L’oferta varia en funció de el sector d’ocupació, i també pot variar segons la comunitat autònoma. Cal tenir en compte que per accedir a aquests cursos s’ha de presentar documentació acreditativa que es compleixen els criteris de la convocatòria de subvenció (capçaleres de nòmina, vida laboral …)

Recurs

Link

https://www.cursosfemxa.es/cursos-online-gratuitos-convocatoria-estatal
https://www.formate.es/
https://www.adams.es/cursos-gratuitos
http://www.aulamentor.es/