Formació en línia

ATENCIÓ:
L’oferta d’accions formatives per a 2022 s’està elaborant amb nous criteris de contractació dels docents. Per aquest motiu hi haurà un retard amb el seu inici habitual. Segueix consultant el nostre web. Continuarem informant.

Descobreix l’oferta formativa on line que et permet de forma còmoda, senzilla i accessible, adquirir coneixements des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Decideix quan i on et formes.

T’oferim dues modalitats de formació en línia diferents: en diferit, on el personal docent genera contingut i activitats en diversos formats, però no cal estar connectat al mateix temps, i en directe per streaming, a on la classe es desenvolupa en un horari determinat i cal estar connectat per assistir-hi.

Propers cursos on line:

Fes clic al següent botó i s’obrirà una nova pestanya amb la llista dels propers cursos de formació en línia perquè et puguis preinscriure.
Un servei obert 24/7 per a la teva formació! 😉

Altres recursos GRATUÏTS de formació en línia

Si a PalmaActiva no trobes la formació en línia que necessites, prova algun d’aquests recursos en línia que posam al teu abats. Per a nosaltres, la teva formació és le més important!

Recurs

Link

Comentaris

https://cursosprospera.com/ Cursos en línia gratuïts validats i subvencionats pel Ministeri d’Ocupació. Per a treballadors, autònoms i persones en atur.
https://learndigital.withgoogle.com/activate Formació online i presencial gratuïta en competències digitals per trobar una feina o emprendre un negoci.
http://online.ifoc.es/ L’Aula Virtual institucional de l’IFOC és la plataforma d’ensenyament virtual (e-learning).
https://www.caeb.es/formacion/online/ Webinars d’interès impartides per professionals de sector empresarial.
https://www.fundae.es/digitalizate En aquest espai trobaràs accés a cursos gratuïts en competències digitals facilitats per grans empreses tecnològiques: Cisco, IBM, SAP, Oracle, Linux, Fundación Telefónica, Cloudera, Huawei, Google.
https://iedra.uned.es/ Cada mes la Universitat Nacional d’Educació a Distància publica nous Cursos MOOC en la seva plataforma de formació en línia.
https://www.escuelavirtualigualdad.es Un espai de formació en igualtat d’oportunitats entre dones i homes de l’Institut de la Dona i per la Igualtat d’Oportunitats.
https://miriadax.net/web/universitat-oberta-de-catalunya/inicio Cursos MOOC totalment gratuïts de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i incorporats a la xarxa Miriada X.

Presentem a continuació una sèrie de recursos per a la formació d’oferta. Això és formació de caràcter gratuït, subvencionada pel Ministeri de Treball i Economia social i pel SEPE (serveis públics d’ocupació estatal).

Aquests plans de formació estan dirigits prioritàriament a treballadors ocupats i autònoms. L’oferta varia en funció de el sector d’ocupació, i també pot variar segons la comunitat autònoma. Cal tenir en compte que per accedir a aquests cursos s’ha de presentar documentació acreditativa que es compleixen els criteris de la convocatòria de subvenció (capçaleres de nòmina, vida laboral …)

Recurs

Link

https://www.cursosfemxa.es/cursos-online-gratuitos-convocatoria-estatal
https://www.formate.es/
https://www.adams.es/cursos-gratuitos
http://www.aulamentor.es/