Amb motiu de Sant Jordi, PalmaActiva vol fer palès el suport a les llibreries i al Gremi de Llibreters

Ateses les circumstàncies d’enguany, el Gremi ha manifestat que se suspenen les activitats previstes i ens facilita una relació de llibreries associades que fan venda per internet per tal de posar-ho en coneixement de la ciutadania i animar-los a comprar i a fer un Sant Jordi especial.

PalmaActiva dona suport a les iniciatives que provenen de les diferents entitats que representen el teixit comercial i productiu de la ciutat.

En dates properes a Sant Jordi i al Dia del Llibre, PalmaActiva reconeix l’esforç de les llibreries de Palma per apropar la cultura, l’oci, la cultura a la ciutadania al mateix temps que reconeix els seus valors com a comerç de proximitat.

Atesa la situació actual, el Gremi de Llibreters ha suspès els actes previstos per commemorar aquesta diada, si bé des d’algunes llibreries s’han programat activitats per animar la ciutadania a comprar un llibre i per participar a diferents activitats en format on line.

Així mateix, des del Gremi es recorda que hi ha tot un seguit de llibreries que fan venda per internet i altres que fan enviament de la venda per correu missatgeria.

Pel que fa a les llibreries que tenen venda per internet són:

Quars
Rata Corner
Quart Creixent
Lluna
Espai Caramulls
Embat
Drac Màgic
Lila i els contes
Univers del Cómic. Norma
Literanta
Libros Colom
La Biblioteca de Babel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.