PalmaActiva realitza una jornada de selecció per a McDonald’s, que cerca 40 persones per treballar als seus restaurants

Les entrevistes es faran a PalmaActiva el proper 30 de març

 

PalmaActiva organitza dia 30 març  una jornada de selecció́ de personal per a la companyia McDonald’s, que necessita incorporar 40 persones per fer feina als seus restaurants.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant la pàgina https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/jornada-de-seleccio-mcdonalds/

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a McDonalds durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

McDonald’s cerca personal d’equip per fer feina tant a saló com a cuina. Les funcions que s’han de fer són: atendre a clients, manipular aliments, elaborar hamburgueses, preparar comandes i tasques de neteja general. L’empresa demana com a requisit el domini del castellà.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/