Jornada de selecció McDonald’s

Jornada de selecció ALSA

Si vols treballar de Personal d’equip i compleixes amb el perfil que descrivim a continuació, preinscriu-te a la jornada de selecció de McDonald’s, que tindrà lloc el proper 30 de març a PalmaActiva.

PERSONAL D’EQUIP (engloba diversos llocs de treball diferents, ubicats tant a saló com a cuina)
Viu l’experiència de treballar a McDonald’s.
Si t’agrada l’atenció al client, tenim oportunitats de feina per a tu fins i tot si és la teva primera experiència professional.

Què busquem?
La nostra passió són els nostres clients, i el teu somriure fonamental per connectar-hi.
Satisfacció per la feina ben feta.
Treball en equip. Bon ambient de treball i companyerisme als nostres restaurants.

Funcions:
Atendre a clients.
Manipular aliments.
Elaborar hamburgueses i preparar comandes.
Tasques de neteja general.

Requisits:
Domini del castellà.

Condicions: contracte fix discontinu (des d’abril del 2023). Jornada laboral a temps parcial de 15 ó 20 hores setmanals més complementàries en horari alternable, amb mínim dos dies festius a la setmana. Flexibilitat a l’horari segons la teva disponibilitat per compatibilitzar-lo amb la teva vida personal. Formació a càrrec de l’empresa. Oportunitats d’ascens i desenvolupament. El 100% de les promocions són internes. Ambient dinàmic i en què participaràs a les diferents àrees del restaurant. Salari 18.598 euros bruts anuals la jornada completa. Localitat centre de Palma i aeroport.

Per a participar-hi cal fer una preinscripció i si compleixes amb el perfil requerit et convocarem a la jornada. PREINSCRIU-T’HI!!