Aquest diumenge torna la XXIX Fira de Son Ferriol

Hi haurà autobusos llançadora cada deu minuts des del pàrquing de l’hospital de Son Llàtzer

 

La gran fira de Palma, la Fira de Son Ferriol, tindrà lloc aquest diumenge 26 de març. Miquel Toni Vidal, president de l’Associació Indústria i Comerç i Ivan Cabot, president de l’Associació de Veïns de Son Ferriol, entitats organitzadores, i Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, han explicat avui totes les novetats de la fira, que arriba a la seva XXIX edició. També ha assistit a la presentació Miguel Carranza, director general de Comerç.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha explicat que la Fira és una realitat “gràcies al teixit associatiu de Son Ferriol, a la suma d’esforços de l’Associació Comerç i Indústria i de l’Associació de Veïns que fan possible aquest esdeveniment”. Vilà també ha destacat que la Fira és una realitat “gràcies a la labor coordinada de moltes àrees municipals que es posen al servei dels veïnats de Son Ferriol perquè tot surti bé”.

Miquel Toni Vidal, president de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol, s’ha congratulat de què la fira torni a la normalitat després de la pandèmia. Vidal ha recordat a les persones assistents que al pàrquing de Son Llàtzer hi haurà autobusos llançadora cada deu minuts. També ha destacat que aquest any hi ha aproximadament un centenar d’estands –més d’un kilòmetre lineal–. Des de l’organització també es destaca la gran exposició que hi haurà de maquinària agrícola i d’animals (cabres, porcs, falcons, cavalls, cans…).

Per primera vegada es celebra enguany dissabte una cursa atlètica que sortirà i arribarà de la plaça Prevere Bartomeu Font. Cal inscripció prèvia des de: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7011407&zwlng=es

Aquesta fira tindrà un protagonisme especial el col·legi Sant Antoni Abat, la façana del qual il·lustra el cartell amb motiu del seu 50è aniversari.