PalmaActiva organitza una conferència sobre emprenedoria amb producte local i ecològic

Conferència "Empreniment amb producte local i ecològic"
Conferència “Empreniment amb producte local i ecològic”
PalmaActiva organtiza el proper divendres 30 de juny la conferència “Emprenedoria amb producte local i ecològic”. Amb aquesta xerrada, des de l’Agència de Desenvolupament Local es vol generar un espai obert de trobada, intercanvis, debat i reflexió sobre iniciatives empresarials i generació de negocis al voltant del producte local i ecològic. Segons Joana Maria Adrover, amb aquesta xerrada es podran conèixer “tres de les propostes empresarials locals més engrescadores i amb més èxit”.

Aquesta xerrada s’emmarca en el nou pla estratègic de l’entitat, pel qual PalmaActiva treballa pel foment d’una economia basada en l’ètica, la sostenibilitat i la solidaritat. Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “aquesta conferència s’enquadra en el camí de la recerca d’un model de ciutat i de societat que garanteixi a les generacions venidores unes millors condicions de vida”.

Els participants a la conferència seran:

Miquel Vicens “Calent”: Xef i propietari del restaurant Ca’n Calent a Campos. Aquest prestigiós cuiner és també l’impulsor del modern restaurant ¨Cuit¨ situat al Nakar Hotel. “Calent” ofereix una cuina mallorquina contemporània amb predomini del producte local, de temporada i ecològic.

Joan Adrover: Propietari de la finca de producció ecològica Sa Teulera, localitzada al terme municipal de Petra, on elaboren pans, confitures, pastissos, iogurts, formatges… que també comercialitzen a diferents botigues pròpies. Ven tota la seva producció ecològica dins l’illa, té 17 persones en plantilla.

Carlos Feliu: Propietari de l’agroturisme Can Feliu, a la finca de Son Dagueta de Porreres. Can Feliu és una empresa agroecològica en la qual es compatibilitza l’activitat turística amb la producció de vi i la venda de cereals a granel. La finca compta amb 13 hectàrees de vinya ecològica des de 1998, l’any 2011 va guanyar el segell biodinàmic europeu “Demeter”. Recentment ha obtingut la medalla de plata al Concurs Mundial de Brussel·les 2017 dels millors vins del món.

Encara hi ha places lliures.

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.