L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de Palma es trasllada al barri de Pere Garau el 26 de juny

Romandrà fins al 13 de juliol al carrer Metge Josep Darder

L’exposició fotogràfica sobre establiments emblemàtics organitzada per la regidoria de Turisme, Comerç i Treball i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de Palma es traslladarà la propera setmana al barri de Pere Garau, al carrer Metge Josep Darder.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “amb aquesta exposició volem conscienciar la ciutadania envers els valors del comerç local i de proximitat a partir dels establiments emblemàtics que encara segueixen en actiu”. La regidora afegeix que “moltes persones i associacions ens estan felicitant per l’exposició, el nostre objectiu és fer-la arribar al major nombre possible de barris”.

L’exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha dos panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys.

Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que es preveu que s’ubiqui a diferents indrets i barriades de la ciutat. Les dues primeres ubicacions de l’exposició van ser plaça d’Espanya i el passeig del Born. Després de visitar el barri de Pere Garau les properes setmanes, l’exposició es traslladarà aquest estiu també a la plaça París i a la Rambla.

A la web de PalmaActiva s’informarà sobre les futures ubicacions de la mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.