PalmaActiva presenta el seu Quiosc, un espai on les empreses, emprenedors i entitats poden exposar i testar els seus productes i serveis

 • El batle de Palma ha conegut avui de primera mà com funciona aquest espai, que té un preu de lloguer de 70 euros setmanals.
 • El poden emprar entitats o emprenedors de l’economia del coneixement, d’activitats creatives o culturals, de turisme sostenible i d’economia social solidària i comerç just.

Juliol, mes de la dona emprenedora en el Quiosc de PalmaActiva
Pots exposar i testar els teus productes GRATIS. 
Saber més
A la nostra web del Centre d’Empreses trobaràs tota la informació sobre el nou espai Quiosc PalmaActiva. 
Centre d’Empreses
L’Ajuntament de Palma ha presentat avui el Quiosc de PalmaActiva, un espai on les empreses, emprenedors i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis. El batle de Palma José Hila i la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover s’han apropat avui a aquest espai, situat a la plaça de l’Olivar, per conèixer com funcionarà el Quiosc de PalmaActiva.

Durant la presentació, el batle ha destacat que amb aquesta instal·lació “donam noves oportunitats als emprenedors de Palma, el quiosc de PalmaActiva serà un bon aparador per mostrar productes i serveis innovadors”. El batle ha afegit: “Aquest quiosc, que estava abandonat, ara és un espai d’oportunitats per a noves empreses i emprenedors lligades a noves tecnologies, cultura, turisme sostenible, economia solidària i comerç just”.

Els primer emprenedors que han emprat avui el Quiosc de PalmaActiva són els de l’empresa The Vrand, que van guanyar el 2016 un dels premis PalmaActiva d’Impuls a la Innovació. Aquests emprenedors, especialitzats en tecnologia de realitat virtual, desenvolupen continguts i experiències d’impacte “amb l’objectiu de democratitzar aquesta tecnologia entre els consumidors”.

El sol·licitants podran presentar únicament productes, serveis o activitats que compleixin els requisits següents:

 1. Comptar amb algun component significatiu d’innovació o creativitat.
 2. Que els promotors hagin intervingut de forma substancial en la seva l’elaboració.
 3. Tenir menys d’un any dins del seu segment de mercat o dins del mercat local.
 4. Pertànyer a algun dels 4 grups d’activitats econòmiques següents:
  1. Economia del coneixement.
  2. Activitats creatives i culturals.
  3. Turisme sostenible.
  4. Economia social solidària i comerç just.

El Quiosc té un preu de lloguer de 70 euros setmanals i la durada mínima del lloguer és de 7 dies, mentre que la màxima és 30 dies naturals per any (no es podran superar els 14 dies naturals consecutius). Al Quiosc de PalmaActiva no està permesa la venda de productes o serveis.

A la inauguració del Quiosc de PalmaActiva han assistit representants d’entitats i associacions de l’economia del creixement, d’activitats creatives i culturals, d’activitats de turisme sostenible i d’economia social solidària i comerç just. Per part de l’Ajuntament també han assistit a aquesta presentació Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva, i Pepa Peláez, directora general de Comerç.

El quiosc és un bé moble propietat de l’Ajuntament fet amb elements arquitectònics de principis del segle XX que li atorguen un caràcter peculiar i atractiu. Té forma ovalada amb 13,20 metres quadrats útils i està ubicat a la plaça de l’Olivar de Palma, a una de les zones més cèntriques i transitades de la ciutat, en el centre de la ciutat, al costat d’algunes de les principals vies comercials com el carrer de Sant Miquel, el Geranis, carrer Velázquez, etc. i on conflueixen gran quantitat de vianants, tant residents com visitants.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, explica que “el Quiosc de de PalmaActiva és un espai efímer, un concepte d’establiment actual i de nova tendència que es crea a espais singulars per a l’exposició temporal de les empreses, emprenedors i entitats fora dels seus propis locals, on poden donar a conèixer, mostrar, exposar i testar els seus productes i serveis”.

Segons la presidenta de PalmaActiva, les avantatges dels espais efímers són moltes:
1) Són una via per a promocionar els productes i serveis directament al públic i potencials clients.
2) Serveixen per retenir, renovar i fidelitzar als clients actuals.
3) Són un canal per a la promoció i difusió de la marca comercial.
4) Ajuden a conèixer la realitat dels consumidors d’altres productes competidors i dels no clients.
5) L’empresa pot comprovar de primera mà la posició competitiva de la empresa en el mercat.
6) Són una opció a baix cost per promocionar la introducció de nous productes o serveis i cercar a nous segments de mercat local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.