PalmaActiva organitza una conferència motivacional amb Jandro sobre com vèncer les pors i aconseguir reptes amb humor i creativitat

  • Tindrà lloc al Palau de Congressos el proper divendres 15 de setembre a les 19h.
  • L’entrada és gratuïta prèvia inscripció.

Conferència de Jandro al Palau de Congressos
Conferència de Jandro al Palau de Congressos
El proper divendres 15 de setembre tindrà lloc al Palau de Congressos, organitzada per PalmaActiva, una conferència motivacional a càrrec de Jandro. La xerrada serà sobre la generació d’idees com a element per vèncer pors i aconseguir objectius a través del procés creatiu. La xerrada és gratuïta prèvia inscripció.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, explica que durant la conferència Jandro parlarà sobre com analitzar problemes i cercar solucions, sobre com treballar la creativitat, sobre com afrontar l’ansietat, sobre com superar el rebuig… “Aquesta és una xerrada que farà riure i pensar alhora i amb la que volem motivar tant a persones en recerca de feina com a persones que fan feina i han d’afrontar cada dia nous reptes laborals”, afirma la regidora de Treball.

Jandro, una de les cares més conegudes del programa de televisió “El Hormiguero”, desgranarà a la seva conferència tots els trucs i consells que l’han portat a aconseguir l’èxit televisiu, “treballant molt dur durant molts anys”, segons l’humorista: “Després de la xerrada que vaig oferir a les xerrades TEDxMoncloa 2012 sobre les pors i la creativitat, vaig comprovar que moltes de les eines que feia servir rebien una calorosa benvinguda per part de col·lectius molt diversos: des d’estudiants que s’enfrontaven a una assignatura difícil i professors que van veure en aquestes eines un potent material per a les seves classes, fins a empresaris que les aplicaven per motivar als seus empleats”.

Durant la xerrada, Jandro explicarà com el cervell genera idees i com la por frena la creativitat, i intentarà demostrar que “tots som capaços d’aconseguir el que ens proposam, tot des d’un punt de vista humorístic perquè per parlar de temes seriosos, res millor que fer-ho amb un somriure a la boca”.

Biografia

Alejandro López García Jandro és mag, presentador de televisió, humorista, guionista, escriptor i conferenciant. Jandroés coordinador de guions de “El Hormiguero” i campió d’Espanya de màgia còmica. És membre de la patrulla màgica del programa “Res x aquí”, pel qual van rebre el premi Zapping a la Qualitat en Televisió. Ha participat al programa “No somos nadie” de M80Radio i al prestigiós programa francès “Li Plus Grand Cabaret du Monde” de TV5 actuant al costat del Cirque du Soleil. El 2016 va dirigir i presentar “Camera Kid” en el prime time d’Antena 3.

Jandro és autor del llibre motivacional “La Oreja Verde” (2013), una obra en clau d’humor que acosta l’optimisme com a element clau per fer la vida més suportable i feliç. Al llibre, l’autor apunta que l’optimisme i riure’s de la vida fa afrontar millor els nostres reptes i superar-los sense tants dificultats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.