Conferència de Jandro al Palau de Congressos

Conferència de Jandro al Palau de Congressos
Conferència de Jandro al Palau de Congressos

Entrada gratuïta prèvia inscripció. Aforament limitat. Només es considerarà vàlida la primera entrada presentada per a una mateixa persona.

PalmaActiva et convida a motivar-te amb les vivències de Jandro a la seva conferència “Genera ideas: vence tus miedos y consigue lo que te propongas con humor y creatividad”

Jandro és una de les cares més conegudes de «El Hormiguero». Però no sempre va ser així. Ha hagut de treballar molt dur durant molts anys. En la seva conferència ens desgranarà tots els trucs i consells que l’han portat a aconseguir l’èxit televisiu. Després de la xerrada que va oferir a TEDxMoncloa 2012 sobre les pors i la creativitat, va comprovar que moltes de les eines que feia servir per a si mateix rebien una calorosa benvinguda a persones de molt diversa condició, des d’estudiants que s’enfrontaven a una assignatura difícil i professors que van veure en aquestes eines un potent material per les seves classes, persones en recerca de nous reptes professionals, fins a empresaris que les aplicaven per motivar els seus empleats.

La conferència pivotarà sobre la “generació d’idees” com a element per vèncer pors i aconseguir objectius, a través del procés creatiu i amb grans dosis de bon humor. Una xerrada que et farà riure i pensar.

Inscripcions