PalmaActiva ofereix 35 accions formatives amb 500 places per formar-se en diferents temàtiques

L’Agència de Desenvolupament Local oferirà formació en competències laborals, idiomes, oficis, noves tecnologies, nàutica, creació d’empreses…

PalmaActiva ofereix 35 accions formatives amb 500 places per formar-se en diferents temàtiques
PalmaActiva ofereix 35 accions formatives amb 500 places per formar-se en diferents temàtiques
PalmaActiva oferirà entre els mesos de setembre i octubre 35 accions formatives amb 500 places. L’Agència de Desenvolupament Local impartirà formació en competències laborals, idiomes, oficis, noves tecnologies, nàutica, creació i gestió d’empreses…

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “a l’estiu seguim oferint formació però després del període estival molta gent vol començar a formar-se i per aquesta raó entre setembre i octubre oferim un gran ventall d’accions formatives”.

Segons explica la regidora, “la formació que oferim a PalmaActiva és de diversa durada –entre 5 y 217 hores– i es dirigeix a diferents col·lectius –persones sense feina, treballadors/es en actiu, persones emprenedores…”

Adrover recomana els ciutadans anar mirant el lloc web de PalmaActiva per poder inscriure’s a les acciones formatives que els interessin, “ja que hi ha formació que té molta demanda com la de nàutica en la que les places s’omplen molt ràpid”.

PalmaActiva ofereix formació en noves tecnologies, competències laborals, idiomes, creació i gestió d’empreses, oficis, nàutica, comerç i formació en línia per tal de millorar la qualificació de la ciutadania del municipi. L’any passat PalmaActiva va oferir 147 accions formatives i va tenir més de 1.600 alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.