PalmaActiva ofereix més de 150 cursos gratuïts per a millorar la qualificació professional de la ciutadania de Palma

El servei de formació de PalmaActiva ha programat 156 cursos de diverses temàtiques i en diferents modalitats (140 presencials o semi-presencials i 16 en línia) per a l’any 2019.

PalmaActiva ofereix més de 150 cursos gratuïts per a millorar la qualificació professional de la ciutadania de Palma
PalmaActiva ofereix més de 150 cursos gratuïts per a millorar la qualificació professional de la ciutadania de Palma
PalmaActiva formació naúticaPalmaActiva, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma, aposta per la formació, tant en la seva modalitat presencial com en línia i semi-presencial, com a vehicle per augmentar el capital social de la ciutat. Temàtiques com les noves tecnologies (17 cursos sobre competències digitals bàsiques i 29 cursos TIC avançats), les competències transversals (34 cursos) i per crear o gestionar empreses (37 cursos), els idiomes (17 cursos), els oficis i la seva especialització (10 cursos) i formació específica del sector nàutic (12 cursos) conformen aquesta oferta formativa, amb la qual es pretén cobrir les necessitats formatives de la població de Palma i millorar la seva posició davant del mercat laboral actual.

PalmaActiva formació serveis bar i cafeteriaA més d’aquests cursos es té previst realitzar 3 programes mixtes de formació i ocupació (1 per a joves -SOIB Jove- i 2 per a majors de 30 anys -SOIB 30-) en col·laboració amb altres àrees i organismes municipals (EMT, IMI, Policia Local), així com dos programes de Formació DUAL per a joves (SOIB Dual sectors estratègics) en col·laboració amb empreses. Tots aquests programes combinen i alternen la formació en una especialitat formativa específica amb un contracte de feina en la modalitat de formació i aprenentatge i tenen una durada de 12 mesos.

Aquest any, com a novetat, “l’agència de desenvolupament local publica la previsió de calendarització anual de la totalitat de la seva oferta formativa, que es pot consultar al web de l’organisme”, explica Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

La pre-inscripció a cada una de les accions formatives s’obrirà 6 setmanes abans al seu inici i es pot realitzar online mitjançant el Web de PalmaActiva:

4 comentaris sobre “PalmaActiva ofereix més de 150 cursos gratuïts per a millorar la qualificació professional de la ciutadania de Palma

  1. Hola Verónica. Si quieres recibir información por email debes suscribirte a PalmaActiva https://web.palmaactiva.com/boletin-palmaactiva/
   De todos modos, aunque enviamos información periódicamente, lo mejor es que consultes la agenda: https://web.palmaactiva.com/agenda/ o nuestro buscador de cursos: https://palmaactiva.palmademallorca.es/portal/PALMA/palmaactiva/contenedor1.jsp?seccion=buscador_acc.jsp&language=ca&codResi=1&codMenu=2224

   Un saludo.

 1. Bon dia,

  M’agradaria informar-me sobre els cursos que no són presencials.

  També m’agradaria saber si es faria un curs de monitor de temps lliure.

  Quan començarien els cursos? Quina durada tenen? Es pot fer més d’un?

  Espero la seva resposta!
  Moltes gràcies i salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.