Comença una nova edició del programa Explorer, que compta un any més amb la participació de PalmaActiva

Durant la presentació la regidora de Treball Joana M. Adrover ha destacat l’exemple que suposa aquest concurs de col·laboració público-privada

Comença una nova edició del programa Explorer, que compta un any més amb la participació de PalmaActiva
Comença una nova edició del programa Explorer, que compta un any més amb la participació de PalmaActiva
PalmaActiva i la Universitat de les Illes Balears han donat avui el tret de sortida al programa Explorer “Joves amb Idees”, una iniciativa per al jovent d’entre 18 i 31 anys amb inquietuds per emprendre, dirigit a persones amb idees innovadores i interès en desenvolupar-les amb enfocament de negoci.

A la cerimònia han assistit els representants dels vint-i-un projectes seleccionats, un total de trenta quatre persones -27 homes i 7 dones, dels quals divuit s’han titulat o estan estudiant a la UIB-.

Entre els mesos de gener i maig les persones beneficiàries rebran formació, assessorament i mentoria de la mà d’experts en innovació en models de negoci i membres de la plataforma SECOT d’empresaris sènior; així mateix tindran a la seva disposició espais de coworking a on desenvolupar els seus projectes d’emprenedoria.

Aquest programa, promogut pel Banco Santander i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), ofereix un nou entorn d’oportunitats més col·laboratiu i internacional. De fet, en finalitzar el procés de formació es premiarà al millor projecte de l’Explorer UIB Palma Space amb un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), a més de poder guanyar fins a 80.000 euros per finançar el seu projecte de negoci. També es seleccionarà als millors projectes per atorgar premis especials amb la col·laboració d’INDRA i la Fundació Ernst&Young: el Disruptive Technology Explorer Award, amb tres mil euros, i el Woman Explorer Award, amb vint mil euros, respectivament.

L’acte inaugural, que s’ha celebrat avui a l’edifici universitari de Sa Riera, ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Comerç i Treball de Palma, Joana Maria Adrover; del rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet; del vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, el doctor Jordi Llabrés; del director de la Fundació Universitat-Empresa, Luis Vegas; del director de Banca Institucional de Banco Santander a les Illes Balears, Ángel Juan Luna; i del president de SECOT Balears, Bernadí Seguí.

Durant la se va intervenció Joana Maria Adrover ha destacat que ser seleccionat per al concurs ja és un premi i ha afegit que aquest certamen és un bon exemple de la utilitat de la col·laboració público-privada.

Durant la presentació de la iniciativa Pere Joan Llofriu, guanyador de l’anterior edició del programa formatiu, ha explicat la seva experiència formativa i les vivències viscudes durant la seva estada a Silicon Valley.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.