PalmaActiva amplia el termini per demanar les seves subvencions de comerç fins dia 30 de juny

Es poden demanar per exemple ajudes per adquirir  mampares de seguretat i terminals TPV per evitar l’efectiu

 

 

PalmaActiva ampliarà fins dia 30 de juny el termini per presentar les sol·licituds de les ajudes per al petit comerç d’aquest any, dotades amb 100.000 euros. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Económica i Ocupació, explica que s’ha allargat el termini en 15 dies per intentar que el màxim nombre d’establiments puguin presentar les sol·licituds. L’edil de Comerç afegeix que les subvencions contemplen per exemple l’adquisició de mampares de seguretat per a atendre al públic, la compra d terminals de pagament amb TPV, així como la creació de pàgines web per adaptar-se a la venda en línea.

Aquesta convocatòria pública de subvencions és per a la concessió d’ajuts a microempreses i petites empreses comercials que estiguin ubicades al terme municipal de Palma. Aquesta línia d’ajuts està destinada a la dinamització de l’activitat comercial, i té l’objectiu d’ajudar als comerciants a posar els establiments en valor mitjançant la inversió en la innovació, la millora de la imatge, l’accessibilitat, la sostenibilitat, la insonorització i la implantació de nous comerços.

És el cinquè any que mitjançant l’empresa municipal PalmaActiva es convoquen aquestes subvencions, que permeten als establiments sufragar fins al 80% de les despeses, amb un màxim de 2.300 € per establiment, sempre que estiguin destinades a la innovació, la millora, la modernització o la implantació de nous comerços. L’ajuda s’amplia fins a 4.600 € en el cas que la inversió es dediqui a eliminar barreres arquitectòniques.

Es tracta d’unes ajudes directes a l’abast del petit comerç per ajudar a aquelles inversions que s’hagin fet o que s’hagin de fer des de l’1 de setembre de 2019 fins a l’1 de setembre de 2020, sempre complint amb els requisits establerts a les bases.

Les actuacions subvencionables són:

  • Renovació i millora tecnològica.
  • Actuacions destinades a garantir la seguretat.
  • Intervencions destinades a la incorporació i implantació del disseny per a la millora de la imatge de l’establiment.
  • Retolació comercial interior i exterior.
  • Accions dirigides a potenciar una economia baixa en carboni i la millora energètica i la sostenibilitat.
  • Adquisició i instal·lació de sistemes que possibilitin el reciclat, la reducció i l’eliminació de residus, com maquinària de premsatge i compactació.
  • Insonorització de l’establiment (exclusivament del sector de restauració).
  • Eliminació de barreres arquitectòniques –en aquest l’ajuda s’amplia fins a 4.600 €–.

Més informació:

Email:  comerc@palma.es

Web: https://web.palmaactiva.com/empresa/comercio/dinamizacion-comercial/ayudas-para-el-pequeno-comercio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.