PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials, una iniciativa per millorar la xarxa de contactes

Una quinzena d’empreses han participat a la jornada

25 assistents han participat aquesta setmana a les trobades empresarials de PalmaActiva, una iniciativa que pretén facilitar l’intercanvi d’informació, millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat i generar negoci entre empreses.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “des de PalmaActiva promovem aquestes accions de “networking” ja que les xarxes de relacions professionals són fonamentals per ajudar a créixer els negocis, i un dels objectius de PalmaActiva és el d’ajudar les persones emprenedores de Palma”.

Romero expressa la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta activitat, “ja que per la pandèmia vam haver de deixar de fer les trobades, ara ja sense restriccions reprenem una activitat molt útil i molt ben valorada”.

Durant aquestes sessions de “networking”, es presenten els negocis i després s’estableixen contactes per intercanviar informació i descobrir possibles formes de col·laboració. A la part final de la trobada, es continuen els contactes d’una manera més informal.

 

Trobades empresarials de PalmaActiva

En què consisteixen? Cada participant presenta la seva empresa durant 3 minuts a les altres empreses que participen en l’esdeveniment, després s’estableixen grups de feina per ampliar les seves relacions, facilitant la generació de negoci entre ells.

A qui es dirigeixen? La trobada s’adreça tant a autònoms, com a petites i mitjanes empreses que tinguin interès en ampliar la seva xarxa de contactes professionals.

Nombre de participants El nombre de persones participants a cada networking és de 20 com a màxim. Es fomenta la participació de noves empreses en cada esdeveniment. En cas que quedin places vacants,  poden tornar a participar empreses d’anteriors trobades.

 

Més informació sobre les trobades a https://web.palmaactiva.com/empresa/crear-una-empresa/encuentros-empresariales/