Demà dia 16 s’activen 20.000 vals més de la campanya de dinamització comercial de PalmaActiva

Es podran utilitzar a partir de les 12 hores

A la pàgina vals.palmaactiva.com es poden veure els establiments adherits

Demà dia 16 de juny de 2022 a les 12 hores s’activaran 20.000 vals més de la campanya de PalmaActiva per dinamitzar el comerç a Ciutat. Aquesta campanya es desenvolupa durant el mes de juny i hi ha 240 establiments adherits.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquests 20.000 vals es repartiran entre els 177 comerços que els primers 15 dies ja han gastat més del 50% dels bons. “Fins a avui ja s’han emprat 17.150 vals, i 147 comerços els han esgotat”, explica l’edil. Romero afegeix que els comerciants li han transmès que la campanya està essent un èxit: “Els vals estan contribuint a la recuperació, i a que aquesta repercuteixi, especialment, en el comerç de proximitat i en les persones emprenedores locals”. Romero recorda que a la tardor està previst una nova campanya de vals de descompte amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

Aquesta campanya del mes de juny té un pressupost de 600.000 euros i en total es posa a disposició de la ciutadania 40.000 vals. Gràcies a aquests vals, s’ofereix als clients un descompte de 15 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros (fins a 4 vals per persona).

Poden participar persones amb DNI o NIE majors de 16 anys i no fa falta adquirir prèviament els vals, es sol·liciten directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa. Les persones interessades en emprar aquests vals poden veure els establiments adherits des de la web vals.palmaactiva.com

 

VALS DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL PALMAACTIVA

  • Les vendes bonificades es realitzaran entre el dia 1 de juny i 30 de juny de 2022.
  • Cadascun d’aquests vals descompte s’emetrà per un valor de 15,00€ i operarà per a compres mínimes de 30,00€ IVA inclòs realitzades en els establiments adherits a la campanya.
  • Els usuaris consumidors amb dret a beneficiar-se del descompte del val seran les persones físiques majors de 16 anys, amb document nacional d’identitat o número d’identificació d’estranger i que adquireixen un producte a un dels establiments comercials adherits a la campanya.
  • Els/les consumidors/es tindran un límit de 4 vals per persona.
  • Els vals de descompte es sol·licitaran en els mateixos establiments comercials adherits al programa, els quals identificaran els usuaris consumidors i en controlaran la edat per a l’aplicació del descompte.