PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials per millorar la xarxa de contactes

Una vintena d’assistents han participat avui a PalmaActiva a una trobada empresarial.

PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials per millorar la xarxa de contactes
PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials per millorar la xarxa de contactes. F: Rafael Valero
Una vintena d’assistents han participat avui a PalmaActiva a una trobada empresarial, activitat amb la que l’Agència de Desenvolupament Local pretén facilitar l’intercanvi d’informació, millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat i generar negoci entre empreses. Aquesta activitat es desenvolupa sota els pilars fonamentals del treball en xarxa per conèixer, compartir, créixer i relacionar-se, destaca Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball. L’esdeveniment -que s’ha reprès després d’una pausa durant els mesos d’estiu- ha estat moderat per Susana Munar, vicesecretària general i encarregada de l’assistència a empreses de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Des de PalmaActiva es promouen aquestes accions ja que les xarxes de relacions professionals són fonamentals per ajudar a créixer els negocis. Aquestes trobades empresarials tenen lloc trimestralment.

A la trobada d’avui han participat empreses de perfils molt variats: d’organització de visites guiades, de desenvolupament web, de desenvolupament de solucions per a vivendes intel•ligents, un restaurant, una editorial, una assessoria comptable, un formador-coach, una empresa d’interiorisme, una perruqueria…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.