L’Ajuntament aprova una línea d’ajuts per fomentar la modernització de microempreses i petites empreses

“Romero: “Volem donar suport als petits comerciants perquè siguin més competitius”

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero i el director general de Comerç, Fabrizio Di Giacomo, han presentat avui la convocatòria pública de subvencions per a la concessió d’ajuts a microempreses i petites empreses comercials que estiguin ubicades al terme municipal de Palma. Aquesta línia d’ajuts està destinada a la dinamització de l’activitat comercial, amb l’objectiu d’ajudar als comerciants a posar els establiments en valor mitjançant la inversió en la innovació, la millora de la imatge, l’accessibilitat, la sostenibilitat, la insonorització i la implantació de nous comerços.

És el cinquè any que mitjançant l’empresa municipal PalmaActiva es convoquen aquestes subvencions que permeten als establiments sufragar fins al 80% de les despeses, amb un màxim de 2.300 € per establiment, sempre que estiguin destinades a la innovació, la millora, la modernització o la implantació de nous comerços. L’ajuda s’amplia fins a 4.600 € en el cas que la inversió es dediqui a eliminar barreres arquitectòniques.

Es tracta d’unes ajudes directes a l’abast del petit comerç per ajudar a aquelles inversions que s’hagin fet o que s’hagin de fer des de l’1 de setembre de 2019 i fins a l’1 de setembre de 2020, sempre complint amb els requisits establerts a les bases. Les sol·licituds es podran presentar des de l’endemà de la publicació de les bases al BOIB i fins al dia 15 de juny de 2020.

 

4 comentaris sobre “L’Ajuntament aprova una línea d’ajuts per fomentar la modernització de microempreses i petites empreses

  1. Estaría bien que ayudasen también a los comercios en galerías. Si ya es difícil/imposible tener un comercio en una galería en Palma de Mallorca, estas ayudas discriminan esos negocios, me parece tremendamente injusto.

    1. Buenos días Cesar.
      Trasladaremos tu comentario internamente para que se evalúea para las próximas líneas de subvenciones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.