PalmaActiva i Sixt realitzen una jornada de selecció de personal per a 40 llocs de feina

Gràcies a aquesta iniciativa, una cinquantena de persones han pogut fer entrevistes de feina amb els responsables de RH de l’empresa

PalmaActiva ha realitzat una jornada de selecció de personal per a l’empresa Sixt. Aquesta empresa de lloguer de cotxes necessita 40 treballadors/es per cobrir tres perfils: agent de lloguer de vehicles (25), agent de reserves (10) i administratius/ves (5). Una cinquantena de persones han pogut fer entrevistes de feina amb els responsables de RH de Sixt gràcies a aquesta jornada.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “mitjançant aquest servei oferim a les empreses l’oportunitat de tenir un espai on seleccionar personal, i abans fem la captació de les persones que s’adeqüen al perfil”. Aquest servei va dirigit a empreses amb necessitats de contractar un nombre elevat de personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.