La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva se celebrarà els dies 4 i 5 de març: participen 54 empreses que ofereixen més de 1.300 llocs de feina

Tindrà lloc al Palau de Congressos entre les 9.30 i les 17h

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha presentat avui la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva, que tindrà llocs els dies 4 i 5 de març al Palau de Congressos. Participaran 54 empreses que ofereixen més de 1.300 llocs de feina.

Romero ha destacat que aquest és el tercer any consecutiu que la Fira es celebra a aquesta ubicació, idònia per desenvolupar l’esdeveniment, i ha expressat el desig de què continuï celebrant-se al Palau.

A l’igual que l’any passat, la fira durarà dos dies, distribuint les empreses per sectors econòmics. El primer dia hi haurà 24 empreses de sectors diversos (comerç, sanitat, noves tecnologies, cura de persones, neteja, construcció…) i el segon dia 30 empreses del sector turístic (cadenes hoteleres, rent a cars, restauració…).

 Romero ha destacat que després de sis anys consecutius organitzant la Fira,  l’esdeveniment està consolidat: “Amb petites millores el personal tècnic de PalmaActiva continua fent feina per reduir el temps d’espera; per aconseguir el major nombre de llocs de feina que oferir a la ciutadania; i per afavorir la diversitat de perfils professionals que s’ofereixen, aquest any hi ha 203 perfils de feina diferents”.

L’edil d’Ocupació ha destacat que enguany la fira torna a ser el mes de març, un mes abans de què comenci el gran gruix de la contractació que es sol produir abans de Semana Santa.

Aquest any augmenta lleugerament el nombre d’empreses que participen (passant de 51 a 54), i aquestes 54 empreses ofereixen 1.322 llocs de feina. Aquest any participen 14 empreses diferents respecte a l’any passat, i 8 d’elles participen per primera vegada a la Fira.

D’aquestes 54 empreses, 12 faran jornades de selecció: 6 les organtizen dia 4 (Aldi, Ikea, Leroy Merlin, Mercadona, Norauto i Primark) i 6 dia 5 (Grupo Áreas, Meliá, Puro Group, Sixt Rent a Car, THB Hotels i TUI).

També han intervingut a la roda de premsa els representants de dos empreses que participen a l’esdeveniment, Pere Torrens, Training Director de RIU Hotels & Resorts, i Desiré Guardia, de l’àrea de RH de Nartha Serveis. Tots dos han coincidit a assenyalar que la Fira és un esdeveniment consolidat que els ajuda a cobrir vacants i a poder entrevistar moltes persones candidates.

Un any més col·laboren amb un estand i expliquen els seus serveis entitats relacionades amb temes laborals, d’orientació…: IFOC; Fuerzas Armadas, DOIP, Cambra de Comerç, PIMEM, Palma Jove, FSIB (Federació de Persones Sordes de les Illes Balears), ASPAS, ASPROM i Amadip Esment Fundació.

Des de l’Ajuntament es recomana acudir a la Fira en transport públic. Al recinte, a més, hi haurà aparcabicicletes.

 

3 comentaris sobre “La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva se celebrarà els dies 4 i 5 de març: participen 54 empreses que ofereixen més de 1.300 llocs de feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.