Bona acceptació de les noves dates de la Ruta del Llonguet

  • Els forners afirmen que el canvi de dates ha estat positiu ja que hi ha major afluència de gent.
  • Aquesta ruta gastronòmica té lloc tots els dimecres fins al proper 20 de novembre.

D’esquerra a dreta: Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva; Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Treball; Xisca Camps, propietària del Forn de la Glòria; i Josep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha demostrat aquest dimecres el suport de l’Ajuntament a la Ruta del Llonguet visitant alguns dels 38 establiments que participen a aquesta iniciativa de l’Associació de Forns i Pastisseries de les Illes Balears. Per cinquè any consecutiu, Palma acull aquesta ruta, que té lloc tots els dimecres des del passat 11 de setembre i fins al 25 d’octubre.

L’objectiu de la Ruta del Llonguet és promoure el consum d’entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes de forn i pastisseria. L’oferta és d’un entrepà de llonguet, acompanyat d’una beguda, a un preu fix de 3€ durant tot el dia.

Aquest any la Ruta va començar més tard –altres anys ho feia al mes d’agost–. Aquest canvi, asseguren des de l’Associació de Forns i Pastisseries, “ha obert la possibilitat de què la gent local que torna de vacances vagi provant cada setmana diferents establiments”.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero destaca que el canvi de dates ha estat positiu, ja que els propietaris dels establiments participants afirmen que aquest any hi ha més afluència de gent. Romero ha mostrat la seva satisfacció amb aquesta iniciativa perquè promociona el producte local –el llonguet és un dels símbols de Palma– i perquè neix del mateix teixit productiu. Romero també ha assenyalat que l’Ajuntament continuarà donant suport a aquesta ruta “perquè posa en valor el pa artesà i tradicional”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.