Palma celebra la Setmana Cultural Artesana

  • Els mercats de s’Hort del Rei, Passeig de Sagrera i Plaça Major ofereixen aquests dies tallers de demostració d’oficis.
  • És el sisè any que s’organitza aquest esdeveniment.
  • Romero: “des de l’Ajuntament volem protegir i potenciar l’artesania de qualitat”.


 
El Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero i la Directora General de Fires i Mercats, Maria Antònia Comas, han visitat avui els mercats artesans del Passeig Sagrera, s’Hort del Rei i Plaça Major, amb motiu de la sisena edició de la Setmana Cultural Artesana que se celebra aquests dies a Palma.

Prop d’una quarantena d’artesans ofereixen durant set dies els seus productes a les paradetes, distribuïdes a aquests tres mercats artesans de ciutat. Un espai on també faran demostracions de la seva feina, engrescant al públic a col·laborar i gaudir de l’elaboració de joies, objectes de decoració, productes tèxtils i d’altres obres d’artesania, als petits tallers instal·lats per a l’ocasió.

La Setmana Cultural Artesana començà el passat dilluns 30 de setembre i romandrà fins al pròxim diumenge 6 d’octubre en horari ininterromput de 10 h a 17 h, amb una hora addicional per muntatge i desmuntatge de les paradetes. Els participants disposen de la carta d’artesà/na o de mestre/a artesà/na atorgades pel Consell de Mallorca o estan inscrits en el registre pendents de passar l’examen.

Per al Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació “és molt important donar suport a iniciatives que reivindiquin la feina dels artesans”. Aquest esdeveniment dona compliment a la Proposició no de llei relativa al suport a l’artesania i mesures de foment dels artesans, aprovada per la Comissió d’Economia del Parlament Balear al febrer de 2016. Afegeix, Rodrigo Romero, que “estam generant ocupació i oferint al consumidor un producte diferenciat i diferenciador”.

És el sisè any que es celebra aquest mercat que va néixer amb l’objectiu de transmetre els valors i la cultura pròpies de l’illa de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.