PalmaActiva coordinarà una nova edició del programa SOIB Visibles 2019-2020, gràcies al qual l’Ajuntament contractarà 81 persones durant 6 mesos

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure a la web del SOIB.

PalmaActiva contractarà pròximament 81 persones durant 6 mesos gràcies al programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2019-2020. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha presentat avui el programa, que s’iniciarà el pròxim 14 de novembre.

El programa SOIB Visibles 2019-2020 fomenta la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. SOIB Visibles 2019-2020 subvenciona la contractació d’aquestes persones a entitats locals durant 6 mesos a jornada completa. Paral·lelament, aquestes persones segueixen un procés d’orientació laboral per afavorir-ne la seva posterior inserció en el mercat laboral.

PalmaActiva oferta 81 vacants: 1 administratiu/va de suport, 14 auxiliars administratius/ves, 11 auxiliars informadors/es, 2 enregistradors/es dades, 2 peons/es forestals, 1 peó/na fuster/a, 9 jardiners/es, 27 peons/es de manteniment, 3 peons/es marger, 3 peons/es picapedrer/a, 3 peons/es pintor/a, 2 peons/es mecànic/a, 2 TE jardiner/a i 1 TE en manteniment. 19 d’aquests llocs de feina es cobriran directament amb persones usuàries de serveis socials

Com a novetat que aquest any les persones que vulguin participar al programa s’han d’inscriure directament a la web del SOIB (en aquest enllaç)

Hi ha dos terminis per a realitzar aquesta inscripció:
• Del 2 al 8 d’octubre per als perfils de oficial/a de manteniment, oficial/a de jardineria, peó/na mecànic/a, peó/na marger.
• Del 7 al 11 d’octubre per a la resta de perfils.

Susana Rincón, gerent de PalmaActiva i Rodrigo Romero, regidor de l’àrea municipal
L’adequació del patis de les escoles d’infants; ajudar en les tasques de conservació i manteniment de Son Hugo; rehabilitar el Camí de l’Hort del Castell de Bellver, ajudar en el manteniment de les fonts ornamentals de Palma; realitzar tràmits administratius de les subvencions al lloguer de l’Ajuntament són algunes de les tasques que desenvoluparan aquestes persones.

SOIB VISIBLES 2019-2020

Aquest programa facilita que les entitats locals contractin persones desocupades més grans de 30 anys, inscrites com a demandants desocupades en el SOIB almenys dotze dels divuit mesos anteriors al moment de fer la preselecció, i que preferentment no cobrin prestació o subsidi d’atur.

Aquest programa està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Els objectius que es volen aconseguir:
• per una banda, la millora del nivell d’ocupabilitat de les persones participants del projecte,
• i per altre banda, la realització d’obres i serveis d’interès social per tal d’aconseguir que millori la imatge de la ciutat de Palma i gaudeixi d’uns serveis de qualitat, moderns, atractius i integradors de conceptes de responsabilitat social.

Per al regidor Rodrigo Romero “és important que la persona se senti enfortida, ja que moltes vegades viuen una situació de discriminació per mor de la seva edat i aquest programa els hi dóna una empenta. Per a l’Ajuntament, suposa una gran satisfacció poder-los ajudar, alhora que col·laboren millorant la ciutat”.

El pressupost total d’aquest programa és de 959.442,19 euros, dels quals 891.003,50 són aportats pel SOIB i 68.438,69 per PalmaActiva.

10 comentaris sobre “PalmaActiva coordinarà una nova edició del programa SOIB Visibles 2019-2020, gràcies al qual l’Ajuntament contractarà 81 persones durant 6 mesos

 1. hola, crec que hi ha un error, veig que les ofertes de Palma Activa no tenen requisit de català a diferències de les altres ofertes de Visibles d’administratius. Em podeu confirmar els requisits? Gràcies!

  1. No, no és un error. En les convocatòries de PalmaActiva per al programa Visibles el català NO és un requisit.

 2. Hola, estoy desempleada a fecha del 10 octubre hace 11 meses, la oferta que me interesa en soib visibles prevee la incorporacion el 30 de noviembre..o sea que en la fecha de incorporacion seria desempleada de mas de 12 meses…pero en la fecha de solicitud de 11 meses, no sè si puedo participar o no…

  1. Hola Linda. Si la incorporación es para el 30 de noviembre, no se trata de una de las ofertas de PalmaActiva en el Programa Visibles, sino de otra entidad o ayuntamiento. No obstante, creemos que lo mejor que puedes hacer es inscribirte. El SOIB es el encargado de revisar el cumplimiento de los requisitos y quizá ellos puedan darte más información sobre tu caso.

  1. Hola Kika. Este trámite (la primera “admisión”) lo realiza el SOIB y ellos contactarán contigo. Si quieres más información, puedes llamar a tu oficina del SOIB. Un saludo.

  1. Buenos días. Si quieres participar en las jornadas, tendrás que preinscribirte a través del formulario que hemos habilitado en la web.
   Saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.