Visita de la regidora d´Economia i Comerç al Centre d´Empreses de PalmaActiva

Ha pogut conèixer de primera mà les opinions i necessitats de les persones emprenedores instal·lades als locals, despatxos i coworking municipals

 

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, ha visitat aquesta setmana el Centre d’Empreses de PalmaActiva per conèixer de primera mà els seus locals així com les persones emprenedores que ara mateix estan instal·lades en aquest espai municipal. El Centre d’Empreses de PalmaActiva és un espai format per 16 locals, 7 despatxos i coworking.

Durant la visita, Ferrer ha estat acompanyat per l’equip directiu de PalmaActiva, format per la gerent Carmen Aguiló, el director general d’Autònoms Juan Antonio Tormo, i el director general de Comerç Toni Fuster.

Ferrer explica que seguint en la línia dels darrers anys, “els 16 locals i els 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%”. “Vull animar les persones emprenedores a presentar sol·licituds per poder instal·lar-se al nostre centre d’empreses, que ofereix molts avantatges com són el preu, la localització, les sinergies…”, ha afirmat la regidora d’Economia i Comerç.

“La llista d’espera per accedir als locals i despatxos s’ordena per puntuació i gràcies a la rotació de les empreses estam oferint locals amb poc temps d’espera”, ha afegit la regidora. Ferrer ha animat especialment les persones emprenedores a fer la sol·licitud per incorporar-se al coworking, “ja que hi ha places disponibles i és un bon trampolí per accedir als locals”.

Des de començament d’any, 38 empreses han estat instal·lades en aquests espais municipals. El nombre de persones emprenedores instal·lades puja a 50 -30 homes i 20 dones-.

Les empreses instal·lades són del sector de la comunicació i disseny (29%), enginyeria (16%), noves tecnologies (13%), arquitectura (13%) i serveis audiovisuals (13%).

EL CENTRE D’EMPRESES.- El Centre d’Empreses de PalmaActiva està format per 16 locals, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de treball.

Els principals avantatges del centre d’empreses de PalmaActiva són:

  • Preus molt competitius.
  • La seva ubicació al centre de Palma.
  • Els despatxos i coworking ofereixen serveis com internet, neteja, climatització…
  • Múltiples possibilitats de col·laboració i “networking”.

Les sol·licituds per instal·lar-vos al centre d’empreses de PalmaActiva es poden presentar durant tot l’any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d’espera.

Poden formar part del centre d’empreses de PalmaActiva projectes empresarials que siguin de l’anomenada economia creativa (enginyeries, disseny, arquitectura, noves tecnologies, sostenibilitat…) i que siguin de nova creació o amb menys de 3 anys d’alta fiscal.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/centre-dempreses/