L’alumnat treballador del programa SOIB Jove Formació i Ocupació “Palma Web VI” obté un certificat de professionalitat a la vegada que fa feina en la millora i desenvolupament de planes webs municipals

El programa de Palma Web VI desenvolupat per PalmaActiva en el marc del programa SOIB Jove Formació i Ocupació té una durada de 11 mesos, concretament es desenvolupa entre el 15 de desembre del 2022 al 14 de novembre del 2023 on l’alumnat, amb una contracte de formació i aprenentatge obtén el certificat de professionalitat de nivell 2 de “confecció i publicació de pàgines web”al mateix temps que realitza treball efectiu a l’Institut Municipal d’Innovació.

L’obra o servei d’interèsgeneral i social realitzat al IMI s’ha basat en:

1. Elaborar i actualitzar pàgines web i aplicacions web d’informació i serveis als ciutadans i visitants de Palma.

2. Facilitar que la informació del municipi estigui a l’abast i sigui accessible a tothom.

3. Oferir una ràpida resposta a les queixes i demandes de residents i visitants mitjançant les TIC.

4 Oferir la possibilitat de poder accedir a les pàgines web des de qualsevol lloc i des de multitud de sistemes diferents.

Cal destacar entre totes les tasques realitzades el redisseny dels butlletins d’informacions de les biblioteques municipals, disseny i maquetacióde la plana web de Fires i Mercats i del portal OPFUE i la maquetació de la web del punt PAE i del CIR de PalmaActiva.

Els projectes SOIB Jove Formació i Ocupació compten amb el finançament del SOIB i amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu.