Una cinquantena de persones fan entrevistes de treball a PalmaActiva per a TUI

  • La jornada de reclutament de personal ha tingut lloc avui a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma.
  • Gràcies a aquesta jornada de selecció de personal, PalmaActiva facilita que les persones que cerquen feina puguin fer entrevistes amb responsables de RH.

Una cinquantena persones fan entrevistes de treball a PalmaActiva per a TUI
PalmaActiva ha realitzat avui una jornada de selecció de personal per a l’empresa TUI, que necessita incorporar 50 agents d’assistència telefònica. Durant el dia d’avui cinc responsables de Recursos Humans del touroperador alemany han rebut currículums i fet entrevistes a les persones candidates prèviament preseleccionades per PalmaActiva.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Relacionat:  Visita del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació al Centre d’Empreses de PalmaActiva.

Aquesta ha estat la cinquena jornada de selecció de personal que realitza PalmaActiva amb aquest touroperador alemany. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta col·laboració amb TUI, que els darrers anys també ha participat a les fires d’ocupació que organitza PalmaActiva.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció per currículum si les persones candidates complien els requisits i citant les persones seleccionades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada