Una cinquantena de persones fan entrevistes de treball a PalmaActiva per a TUI

  • La jornada de reclutament de personal ha tingut lloc avui a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma.
  • Gràcies a aquesta jornada de selecció de personal, PalmaActiva facilita que les persones que cerquen feina puguin fer entrevistes amb responsables de RH.

Una cinquantena persones fan entrevistes de treball a PalmaActiva per a TUI
PalmaActiva ha realitzat avui una jornada de selecció de personal per a l’empresa TUI, que necessita incorporar 50 agents d’assistència telefònica. Durant el dia d’avui cinc responsables de Recursos Humans del touroperador alemany han rebut currículums i fet entrevistes a les persones candidates prèviament preseleccionades per PalmaActiva.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Aquesta ha estat la cinquena jornada de selecció de personal que realitza PalmaActiva amb aquest touroperador alemany. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta col·laboració amb TUI, que els darrers anys també ha participat a les fires d’ocupació que organitza PalmaActiva.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva ha donat suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció per currículum si les persones candidates complien els requisits i citant les persones seleccionades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.