El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana a l’empresa Tricomami

L’emprenedora Paqui Callejón mostra la seva feina al Quiosc de PalmaActiva.

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana a l’empresa Tricomami
El Quiosc de PalmaActiva ha acollit aquesta setmana Tricomami, una empresa de l’emprenedora Paqui Callejón dedicada a la realització de roba en crochet per a bebés d’entre 0 i 12 mesos.

El Quiosc, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis –no es permet la venda–. Des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per fomentar el seu ús i per donar-lo a conèixer.

“Les properes setmanes el Quiosc estarà ocupat per diverses empreses i associacions, el que ens satisfà ja que pensam que aquest és un lloc amb molt potencial i volem promoure el seu ús; encara queden unes setmanes lliures així que animam a les empreses, persones emprenedores i entitats a utilitzar aquest espai”, afirma Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, que ha visitat avui l’emprenedora per conèixer les seves impressions.

Relacionat:  Nova edició de la fira d’estocs.

Paqui Callejón destaca que l’experiència aquesta setmana al Quiosc ha estat molt positiva, ja que és un lloc on passa molta gent a totes hores, el que li ha donat molta visibilitat. Per tancar aquesta setmana al Quiosc, Callejón oferirà demà un taller gratuït de crochet per a infants.

Més informació del Quiosc de PalmaActiva:
https://web.palmaactiva.com/centre-empreses/quiosco-palmaactiva/

Més informació sobre Tricomami:
https://www.tricomami.es/
https://www.instagram.com/tricomami/
https://www.facebook.com/tricomami/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada