El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana a l’empresa Tricomami

L’emprenedora Paqui Callejón mostra la seva feina al Quiosc de PalmaActiva.

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana a l’empresa Tricomami
El Quiosc de PalmaActiva ha acollit aquesta setmana Tricomami, una empresa de l’emprenedora Paqui Callejón dedicada a la realització de roba en crochet per a bebés d’entre 0 i 12 mesos.

El Quiosc, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis –no es permet la venda–. Des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per fomentar el seu ús i per donar-lo a conèixer.

“Les properes setmanes el Quiosc estarà ocupat per diverses empreses i associacions, el que ens satisfà ja que pensam que aquest és un lloc amb molt potencial i volem promoure el seu ús; encara queden unes setmanes lliures així que animam a les empreses, persones emprenedores i entitats a utilitzar aquest espai”, afirma Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, que ha visitat avui l’emprenedora per conèixer les seves impressions.

Paqui Callejón destaca que l’experiència aquesta setmana al Quiosc ha estat molt positiva, ja que és un lloc on passa molta gent a totes hores, el que li ha donat molta visibilitat. Per tancar aquesta setmana al Quiosc, Callejón oferirà demà un taller gratuït de crochet per a infants.

Més informació del Quiosc de PalmaActiva:
https://web.palmaactiva.com/centre-empreses/quiosco-palmaactiva/

Més informació sobre Tricomami:
https://www.tricomami.es/
https://www.instagram.com/tricomami/
https://www.facebook.com/tricomami/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.