L’Ajuntament de Palma dona suport a la Ruta del Llonguet

  • El batle de Palma i el regidor de Promoció Econòmica han coincidit en destacar que aquesta ruta és molt positiva per als forns i per a la ciutat.
  • Té lloc tots els dimecres fins al pròxim 20 de novembre.

L’Ajuntament de Palma dona suport a la Ruta del Llonguet
El batle de Palma, José Hila, ha demostrat aquest dimecres el suport de l’Ajuntament de Palma a la Ruta del Llonguet visitant alguns dels establiments que participen a aquesta iniciativa de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Per cinquè any consecutiu, Palma acull la Ruta del Llonguet, que té lloc tots els dimecres des del passat 11 de setembre i fins al 20 de novembre. Més d’una trentena de forns i pastisseries de Ciutat hi participen.

Han acompanyat el batle durant la visita per conèixer com s’està desenvolupant aquesta ruta gastronòmica el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero, el gerent de l’Associació de Forns i Pastisseries de les Illes Balears Pep Magraner, i el director general de Comerç Fabrizio Di Giacomo. Els forns que s’han visitat avui són els de Ca na Cati, Can Canet, Santo Cristo, Fondo i Sant Elies.

L’objectiu de la Ruta del Llonguet és promoure el consum d’entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes de forn i pastisseria. L’oferta és d’un entrepà de llonguet, acompanyat d’una beguda, a un preu fix de 3 € durant tot el dia.

El regidor de Promoció Econòmica Rodrigo Romero ha mostrat la seva satisfacció amb aquesta iniciativa perquè promociona el producte local –el llonguet és un dels símbols de Palma– i perquè neix del mateix teixit productiu. Romero també ha assenyalat que PalmaActiva continuarà donant suport a aquesta ruta “perquè posa en valor el pa artesà i tradicional”.

Des de l’Associació de Forners destaquen que iniciatives com aquesta han fet que el consum de llonguets s’hagi multiplicat per cinc només els darrers sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.