Un any més PalmaActiva aposta per la formació nàutica

PalmaActiva realitzarà enguany 10 cursos relacionats amb la nàutica amb una inversió propera als 60.000€.

Un any més PalmaActiva aposta per la formació nàutica
Desplegar la balsa de pescant i hissar i arriar el bot salvavides i el bot de rescat. Aquestes han estat algunes de les pràctiques que han realitzat aquesta setmana els 20 alumnes del curs de formació nàutica “Certificat de formació bàsica en seguretat” que imparteix PalmaActiva a les instal·lacions de Escuela Balear de Náutica Nautica.pro. Personal tècnic de PalmaActiva ha visitat aquesta setmana els 20 alumnes d’aquest curs gratuït de l’Ajuntament de Palma mentre realitzaven aquestes pràctiques.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, explica que PalmaActiva ofereix formació mitjançant la qual s’obtenen titulacions oficials de Marina Mercant, titulació indispensable per a qualsevol persona que vulgui treballar a bord de vaixells com a personal de bar i cafeteria, de neteja, de cuina, de recepció… “A l’àrea de Formació de PalmaActiva potenciam la formació nàutica perquè consideram que aquest sector és estratègic per a Palma”, afegeix l’edil.

En total, aquest any PalmaActiva realitzarà 10 accions formatives relacionades amb el sector nàutic, el que suposa una inversió de prop de 60.000€. El centre que imparteixen aquesta formació i que ha estat adjudicatari per concurs públic és l’Escuela Balear de Náutica Nautica.pro.

Els cursos previstos per aquest 2019 són:
• Certificat de formació bàsica en protecció marítima.
• Vaixells de passatge.
• Embarcacions de supervivència i bots de rescat no ràpids.
• Formació bàsica en protecció marítima
• Mariner de pont.

A més, aquests cursos es reforcen amb formació complementària específica del sector nàutic per tal d’oferir una major qualitat en la formació i capacitació de les persones participants: orientació laboral al sector nàutic, normativa i legislació del sector, elaboració del CV per al sector…

Poden fer aquest cursos, completament gratuïts, persones en atur, preferentment residents a Palma, que sàpiguen nedar i que compleixin els criteris de establerts a la normativa de referència. És important no patir cap malaltia o trastorn incompatible amb la navegació. Es valora que s’hagin realitzat altres cursos de temàtiques similars o complementàries i/o demostrin experiència i coneixements en la matèria.

2 comentaris sobre “Un any més PalmaActiva aposta per la formació nàutica

  1. No estaría de más dar formación de certificados de profesionalidad de Socorrismo en espacios acuáticos, es un sector muy demandado y con muchos problemas para cubrir plazas, y por ley, de cada vez hay menos acreditados.

  2. Se venció el carnet de Socorrista Piscina, estoy en el Paro y busco un Curso gratuito, para podermelo sacar, me avisan muchas veces, para Ofertas de trabajos,

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.