El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana una exposició pictòrica

Un grup d’artistes locals volen reivindicar el turisme sostenible mitjançant l’art.

El Quiosc de PalmaActiva acull aquesta setmana una exposició pictòrica
El Quiosc de PalmaActiva acull durant tota aquesta setmana una exposició pictòrica de pintors sèniors locals de diferents corrents expressives. A la mostra es poden veure obres de Juan Luis Ferriol Sureda, Joan Bertran, Ángeles Bellifante, Teresa Ruiz de Lobera, Marita Corte i Isabel Boticario.

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

Segons Juan Luis Ferriol Sureda, promotor de la iniciativa, amb aquesta mostra aquests artistes tenen l’afany de donar a conèixer el seu treball amb la intenció de promoure l’art de Mallorca “i mostrar als residents i turistes que a més de sol i platja a Mallorca hi ha art, Mallorca també és art”. Ferriol Sureda explica que amb aquesta exposició volen apropar l’art al màxim nombre de gent i a la vegada promoure el turisme sostenible a Mallorca, “ja que la nostra illa també ha de ser un focus d’atracció artística”.

Aquesta exposició de quadres es complementa amb una activitat dedicada als infants, on els més petits podran pintar Palma i col·laboraran amb nens de Río de Janeiro. Aquesta activitat es fa mitjançant l’ONG ARC Peace Palma Rio 2020.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per fomentar el seu ús i per donar-lo a conèixer. “Els darrers mesos han emprat el Quiosc la Fundació Teatre Principal, l’Associació de Forners i Pastisser de Balears, l’organisme cultural Sa Galania, Emaya, la CRDO Oli de Mallorca, Mimo Upciclyng, PalmaBoda i el CEE Son Ferriol, amb aquesta iniciativa animam a les empreses, persones emprenedores i entitats a emprar aquest espai”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.