L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba a El Molinar

La mostra vol conscienciar la ciutadania envers els valors d’aquests establiments.

L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba a El Molinar

L’exposició del catàleg d’Establiments Emblemàtics de Palma s’ha traslladat aquesta setmana al passeig del Born del Molinar. Aquesta és una mostra amb vocació itinerant i que s’ha ubicat des del mes de juny de 2018 a diferents indrets i barriades de la ciutat com El Viver, Son Cladera, plaça d’Espanya, plaça de Cort, el passeig del Born, l’estació intermodal…

L’exposició té 12 panells (24 cares) que recullen imatges dels 78 establiments del primer catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma –de cada local s’hi inclou una fotografia actual, acompanyada d’un peu d’imatge on apareix el nom de l’establiment, la seva direcció i el tipus d’activitat que desenvolupa–.

Joana M. Adrover, regidora de l’àrea de Comerç, Turisme i Treball, explica que amb aquesta exposició, “volem que tant els residents com els turistes puguin identificar aquests establiments, que els coneguin, que sàpiguen on són i deixar palès que mitjançant el nostre comportament tenim l’opció de contribuir a preservar els locals que doten de personalitat i de trets diferenciadors la nostra ciutat”.

Aquesta exposició forma part d’una sèrie de mesures de promoció i suport als establiments emblemàtics de Palma, como són el catàleg d’establiments emblemàtics de Palma, subvencions específiques, bosses de compra reutilitzables amb la seva imatge, visibilitat als busos de la EMT, un llibre, plànols, el projecte educatiu “Comerç i escola”, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.