Torna “Palma, tot un centre de diversió”

Aquesta campanya de dinamització comercial té lloc entre el 21 de novembre i el 7 de gener.

L’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, dona suport –un any més- a la campanya de dinamització comercial Palma, tot un centre de diversió, que promouen les patronals de comerç AFEDECO i PIMECO. El batle de Palma José Hila; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero; el president de PIMECO Antoni Fuster, i el president d’AFEDECO Antoni Gayà, han visitat avui les atraccions de plaça Espanya per veure com s’està desenvolupant la campanya.

El batle ha destacat el suport del consistori “són iniciatives que dinamitzen Palma aquests dies tan especials, que complementen els Mercats de Nadal i l’enllumenat nadalenc fent que la ciutat estigui més viva. Com Ajuntament creim en el petit comerç, un comerç de proximitat que genera activitat econòmica i llocs de feina”

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “per a l’Ajuntament aquesta campanya és d’interès general, i per això des de PalmaActiva feim tots els tràmits necessaris perquè totes les activitats puguin tenir el seu espai”. Rodrigo Romero ha afegit que “aquesta campanya és molt útil, ja quE les atraccions fan que la gent vagi al centre de Palma, la qual cosa és positiva per al petit comerç, que alhora veu com s’incrementen les seves vendes.”

Romero ha explicat que aquest any s’ha modificat el recorregut del trenet que va per la zona de l’Eixample a petició de les patronals: “El motiu és atendre la demanda dels comerços d’aquella zona perquè fins ara no els arribava, d’aquesta manera la ruta del trenet es fa més oberta i acull una major representació de comerços”.

L’objectiu de Palma, tot un centre de diversió és potenciar l’activitat comercial durant els mesos de Nadal i Reis. Per a això, les patronals del sector organitzen un programa d’activitats variades i atractives per a tota la família. “Volem que la gent gaudeixi de la nostra ciutat a través dels nostres comerços, passejant i comprant es fa ciutat”, afirmen des de les patronals. Els clients dels comerços adherits podran gaudir de la campanya entre el 21 de novembre i el 7 de gener.

Més informació:

Inicio


https://federacionafedeco.es/

ATRACCIONS

PL SANTA PAGESA
Pista americana

PLAÇA MIQUEL DOLÇ
Olla infantil, , orbital,, llits elàstics,

CE JOSEP DARDER METGE
Baby cadenitas, castell inflable.

VIA ROMA
Baby infantil

PL MADRID
Castell inflable, barredora Simpson

PL MAJOR
Baby cadenitas, castell infable, Mini Bob Esponja,

PL PARIS
Llits elàstics, Scaléxtric.

PARC DE LES ESTACIONS
Mini Scalextric rally, noria infantil, llits elàstics, Baby Cavallets, pista Happy Car, pista de gel, realitat virtual, torradora de castanyes i llepolies

PLAÇA DE L’OLIVAR
Llits elàstics, pista americana, Baby cavallets, Baby Cadenas, castell inflable.

PARKING EUSEBI ESTADA
Tir amb carabines, Minichoc, pesca d’ànecs, pista americana, castell inflable Harry Potter, Jumping, baby Cavallets.

TRENETS DE NADAL
• Primer recorregut
Zona centre: Plaça de la Reina, passeig del Born, Jaume III, passeig Mallorca, avinguda Portugal, Via Roma, la Rambla, Unió, passeig del Born, plaça de la Reina.
*Aquest recorregut es farà amb dos trenets, el segon dels quals s’incorporarà dia 20 de desembre

Dies: 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener.
Aturada: plaça de la Reina.
Horari: de 17 a 21h, amb freqüència de 25 minuts

• Segon recorregut
Zona Eixample: plaça Abú Yahya, 31 de Desembre, avinguda Comte de Sallent, General Riera, Joan Massanet i Moragues, Francesc Fiol i Joan, Arquitecte Bennàssar , Archidux Lluís Salvador, Rossello i Caçador i plaça Abú Yahyàa.

Dies: 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener.
Aturada: Plaça Abu Yahya
Horari: de 17 a 21h, amb freqüència de 25 minuts

2 comentaris sobre “Torna “Palma, tot un centre de diversió”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.