El disseny gràfic i la fotografia, protagonistes al Quiosc de PalmaActiva

Dues emprenedores del Centre d’Empreses de PalmaActiva mostren la seva feina al Quiosc.

Les empresàries Ariana Torres i Danielle Stack mostren aquesta setmana la seva feina al Quiosc de PalmaActiva, un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis –no es permet la venda–. Des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per donar-lo a conèixer.

Durant tota la setmana, fins al proper dissabte, aquestes dues emprenedores, que s’han conegut al coworking de PalmaActiva, donaran a conèixer els seus serveis de fotografi i disseny gràfic. Stack i Torres assenyalen que estan molt satisfetes al coworking de PalmaActiva, ja que “es creen sinergies entre les persones que feim feina allà, som un equip de feina encara que cadascú tingui la seva pròpia empresa”. Les dues afegeixen que esperen que la seva estada al Quiosc sigui positiva per mostrar la seva feina al màxim nombre de gent.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que els darrers mesos el Quiosc ha estat ocupat per diverses empreses i associacions, “el que ens satisfà molt ja que pensam que aquest és un lloc amb molt potencial i volem promoure el seu ús”. El regidor recorda que per emprar el Quiosc s’ha d’enviar una sol·licitud a PalmaActiva, sol·licitud que es pot descarregar a la pàgina web https://web.palmaactiva.com/centre-empreses/quiosco-palmaactiva/.

Les empreses que vulguin fer ús del Quiosc han de comptar amb algun component significatiu d’innovació o creativitat; els promotors han d’haver intervingut de forma substancial en l’elaboració, i han de pertànyer a algun dels grups d’activitats econòmiques següents: economia del coneixement, activitats creatives iculturals, turisme sostenible, economia social solidària i comerç just.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.