PalmaActiva contracta 81 persones gràcies al programa d’inserció laboral SOIB Visibles 2019-2020

Aquest programa està promogut pel SOIB i cofinançat per la Conferència Sectorial i pel Fons de l’Impuls del Turisme Sostenible.

El batle de Palma José Hila; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero; i el director general de Model Productiu i Ocupació Llorenç Pou han donat avui matí la benvinguda als 81 treballadors de SOIB Visibles 2019-2020. Aquestes 81 persones treballaran durant 6 mesos a l’Ajuntament de Palma gràcies a aquest programa d’inserció laboral que gestiona PalmaActiva a Cort.

El programa SOIB Visibles 2019-2020 fomenta la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. SOIB Visibles 2019-2020 subvenciona la contractació d’aquestes persones a entitats locals durant 6 mesos a jornada completa. Paral·lelament, segueixen un procés d’orientació laboral per afavorir-ne la posterior inserció en el mercat laboral. La mitjana d’edat de les persones que faran feina gràcies a aquest projecte és de 52 anys.

PalmaActiva gestiona 81 llocs de feina: 1 administratiu/va de suport, 14 auxiliars administratius/ves, 11 auxiliars informadors/es, 2 enregistradors/es dades, 2 peons forestals, 1 peó fuster/a, 9 jardiners/es, 27 peons de manteniment, 3 peons marger, 3 peons picapedrer/a, 3 peons pintor/a, 2 peons mecànic/a, 2 TE jardiner/a i 1 TE en manteniment. 19 d’aquests llocs de feina es cobriran directament amb persones usuàries de serveis socials.

L’adequació dels patis de les escoles d’infants; ajudar en les tasques de conservació i manteniment de Son Hugo; rehabilitar el Camí de l’Hort del Castell de Bellver, ajudar en la conservació de les fonts ornamentals de Palma; realitzar tràmits administratius de les subvencions al lloguer de l’Ajuntament, són algunes de les tasques que desenvoluparan aquestes persones.

El batle de Palma José Hila ha donat la benvinguda als treballadors a l’Ajuntament i els ha dit que espera que aquesta sigui una oportunitat tant per ells com per Palma, i els ha expressat el seu agraïment per les feines que faran per a Palma: “Esper que per a vosaltres aquesta sigui la primera de moltes més oportunitats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.