SOIB i PalmaActiva seleccionen personal per a Meliá per al Palau de Congressos

L’empresa ha de cobrir 32 llocs de feina i busca recepcionistes, cambrers, caps de sector, caps de partida i cuiners.

Jornada de selecció Melià - Palau de Congressos
Jornada de selecció Melià – Palau de Congressos
Els propers 21 i 22 de febrer PalmaActiva i el SOIB realitzaran una jornada de procés de selecció per a 32 llocs de feina per a l’hotel Meliá Palma Bay & Palau de Congressos. La selecció es farà el dia 21 a la seu del SOIB (camí Vell de Bunyola, 43) i dia 22 al centre Flassaders (carrer Ferreria, 10), les entrevistes les faran de manera conjunta el personal tècnic del SOIB i de PalmaActiva.

Les persones que compleixen els requisits demanats per Meliá s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web del SOIB (www.soib.es) o la de PalmaActiva (www.palmaactiva.com). Les persones preseleccionades rebran un SMS o correu electrònic en què se’ls convocarà a una jornada d’entrevistes. En acabar el procés de selecció, SOIB i PalmaActiva remetran una llista única a Melià perquè en faci la selecció final.

Els perfils per als que busca treballadors l’hotel Meliá Palma Bay & Palau de Congressos són els següents:

 • Recepcionista (10 llocs de feina): Requisits: Grau de turisme, domini de castellà i anglès, valorable un segon idioma (alemany, francès, rus), Office i Opera alt, experiència mínima de 18 mesos en hotels de 4* i 5* i permís de conduir.
 • Cambrer/a (7 llocs de feina): Requisits: FPII d’hostaleria o estudis equivalents, domini de castellà i anglès i alemany valorable, coneixements mitjans d’Excel, experiència mínima de 18 mesos en hotels de 4* i 5* i permís de conduir.
 • Cap de sector (4 llocs de feina): Requisits: FPII d’hostaleria o estudis equivalents, domini de castellà i anglès, valorable alemany, coneixements mitjans d’Excel, experiència mínima de 18 mesos en hotels de 4* i 5* i permís de conduir.
 • Cap de partida (4 llocs de feina): Requisits: FPII de cuina o estudis equivalents, domini castellà, anglès mitjà, coneixements mitjans d’Excel, experiència mínima de 18 mesos en hotels de 4* i 5* i permís de conduir.
 • Cuiner/a (7 llocs de feina): Requisits: FPII de cuina o estudis equivalents, domini del castellà, anglès mitjà, coneixements mitjans d’Excel, experiència mínima de 18 mesos en hotels de 4* i 5* i permís de conduir.

Enllaços a les pàgines d’inscripció prèvia:

9 comentaris sobre “SOIB i PalmaActiva seleccionen personal per a Meliá per al Palau de Congressos

 1. Hola!! Me gustaria entrar en el período de selección para trabajar como camarero. Tengo experiencia suficiente en hostelería y soy joven y dinámico. Busco un sitio en el que trabajar cómodamente porque las oposiciones que llevaba a cabo no han salido como quería.
  Gracias de antemano

 2. este ano es de los intelectuales , y yo entiendo ingles , frances sera muy facil a aprender ruso conducir muy bien . a y tambien cosino conosco mas que 10 ciudades en diferentes paises . so puedo apricar o no …….

 3. turismo, trasporte publico . intereses social en diferentes nivel , obraspublicas . y tambien ayudas sociles casi nada

 4. tambien tengo mucha experiencia con los paises nordicos puestengo nacionalida holandesa y comparto y deas conlos nordicos es decir ……. suecos . suizos , frances . alemanes . britanicos o sea ingleses …….bueno pues conosco casi todo el mundo divorciada de un american el cual tengo nino y nina

 5. como mandan los de arriba , disculpa la groseria la alministracion . perfecionarlo todo eso es indispensable gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.