La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc els dies 7 i 8 de març i participaran 54 empreses

  • Aquestes empreses ofereixen al voltant de 400 llocs de feina reals.
  • Torna a celebrar-se al Palma Arena, aquesta vegada a l’interior del velòdrom.

La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc els dies 7 i 8 de març i participaran 54 empreses
La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc els dies 7 i 8 de març i participaran 54 empreses
La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc aquest any els propers dies 7 i 8 de març. L’horari serà de 10h a 13:30h i de 15h a 18:30h i tindrà lloc al pavelló del Palma Arena. Així ho han anunciat avui el batle de Palma, José Hila, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover.

El batle de Palma ha destacat que estimular la creació d’ocupació i generar un model econòmic que generi prosperitat compartida són uns dels principals objectius de PalmaActiva. “Amb la Fira de l’Ocupació intentam aconseguir aquests objectius”, ha destacat el batle.

La regidora Joana Maria Adrover ha assenyalat que la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tornarà a ser “un gran espai de trobada entre els ciutadans en recerca de feina i els responsables de recursos humans de les empreses amb necessitats de personal”. L’edil de Treball explica que “per als demandants de feina, la fira és una ocasió excepcional per a entrar en contacte amb multitud d’empreses; per a les empreses, és una oportunitat que agilitza enormement la rebuda i selecció de candidatures”.

Durant la Fira de l’Ocupació d’aquest any hi haurà:

  • Contacte amb empreses: Es podrà lliurar el currículum en mà a 54 empreses de diferents sectors que necessiten cobrir llocs de feina. Aquestes empreses ofereixen aproximadament 400 llocs de feina. Totes les empreses ofereixen al menys 5 llocs de feina. A més d’aquestes empreses també tindran estand a la fira el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i la Fundació Universitat Empresa de la UIB (FUEIB).
  • Seleccions individuals: Una vegada lliurat el CV i si l’empresa ho considera, es podran fer entrevistes curtes en privat –cada estand tindran un racó per fer aquest tipus d’entrevistes–.
  • Seleccions grupals: Algunes empreses organitzaran sessions de selecció grupal.

Les empreses que no poden acudir a la fira però que estan interesades en rebre currículums poden participar a la firma de forma virtual rebent els currículums per correu electrònic a través de la web de la fira.

La regidora de Treball ha assenyalat que aquest any PalmaActiva torna a celebrar la fira al Pavelló Palma Arena però amb un canvi: en lloc d’ocupar l’exterior del pavelló tota la fira serà a l’interior de la pista del velòdrom. Adrover ha animat als ciutadans a apropar-se a la fira amb les línies d’autobús 9, 16, 19, 29 i 33. PalmaActiva també posarà a disposicions dels ciutadans tiquets gratuïts de tres hores per al parquing de Sa Riera.

Joana Maria Adrover també ha explicat que aquesta setmana PalmaActiva ha començat a organitzar tallers per preparar-se per a la fira: com presentar-se a les empreses, com millorar el CV, com realitzar entrevistes de treball amb èxit… “Amb aquests tallers pretenem millorar el nivell d’ocupabilitat dels demandants de feina”, ha dit Adrover, assenyalant que més de 100 persones s’han apuntat ja als tallers.

Toda la info de la Fira a la web oficial.

3 comentaris sobre “La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc els dies 7 i 8 de març i participaran 54 empreses

  1. este noticia muy bueno yo tengo mucho ganar para trabajar ojala que todo sale bien. thank you very much for concern

  2. hola, me podrias informar si me tengo que inscribir en algun sitio para poder ir a esta concentración, estoy apuntada en palma activa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.