Palma Film Office va gestionar l’any passat la gravació de 171 rodatges a Palma

Els 39 espots publicitaris gravats a Palma van generar a Ciutat una inversió directa de més de 2.200.000 euros.

Palma Film Office va gestionar l’any passat la gravació de 171 rodatges a Palma
Palma Film Office va gestionar l’any passat la gravació de 171 rodatges a Palma
Durant l’any 2016 es van rodar a Palma 171 rodatges, que van ser tramitats per Palma Film Office, oficina que depèn de la regidoria de Turisme Comerç i Treball i que gestiona tots els tràmits necessaris per gravar a Ciutat. Per tipus de rodatges, va haver 7 rodatges de cine (llargs i curts), 56 de fotografia, 69 de reportatges o documentals i 39 de publicitat.

Els 39 rodatges publicitaris van generar a Palma una inversió directa de: 2.238.565,28€. 1.677 persones van treballar als equips de producció d’aquests rodatges publicitaris, de les quals 1.194 eren professionals locals. Aquests 39 espots van suposar que es contractessin 1.609 pernoctacions.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha manifestat que des de l’Ajuntament es continuarà donant tot el suport possible a Palma Film Office per la riquesa que genera per a Palma. La regidora ha destacat que els professionals que han fet tràmits amb Palma Film Office han valorat els serveis de l’oficina amb 4.6 sobre 5: “Estem molt satisfets de com ens valoran els professionals que han fet gestions amb Palma Film Office, evidentment vull agrair al personal de l’oficina l’excel·lent feina que realitzen”.

Promoció de Palma

Palma Film Office, que depèn de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball, té la missió de promocionar la ciutat de Palma com a localització de produccions i de fomentar la indústria audiovisual tant a Palma de Mallorca com a la seva zona d’influència.

Palma Film Office facilita al màxim la labor de les productores cinematogràfiques i televisives en la localització dels escenaris i gestiona la tramitació dels procediments administratius associats als rodatges.

Palma Film Office realitza aquesta tasca en coordinació amb totes les administracions públiques involucrades en la concessió de permisos, tant a nivell local com regional i nacional, de forma que simplifica enormement l’agenda de contactes i les gestions burocràtiques que les productores han de desenvolupar.

Des de l’Ajuntament de Palma és dóna suport a la indústria audiovisual perquè és un focus directe i indirecte de riquesa per a l’economia local: fomenta l’ocupació, beneficia el sector turístic i exporta la imatge de la ciutat fora de les nostres fronteres, la qual cosa genera a la vegada una atracció de la inversió estrangera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.