Segona reunió de seguiment del Pacte Local per a l’Ocupació

A més dels representants municipals, han assistit UGT, CCOO i CAEB.

Segona reunió de seguiment del Pacte Local per a l’Ocupació
Segona reunió de seguiment del Pacte Local per a l’Ocupació
La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha presidit avui la segona reunió de seguiment del Pacte Local per a l’Ocupació, a la qual han assistit diversos agents socials –UGT, CCOO i CAEB–. A la reunió han acudit també Susana Rincón, directora general de Treball; Pepa Peláez, directora general de Comerç; Anna Moilanen, defensora de la ciutadania de l’Ajuntament; Anna Landero i Sonia Álvarez en representació d’UGT; Yolanda Calvo i Francesc Mellado en representació de CCOO; i Ana Reguera en representació de CAEB.

Durant la reunió d’avui, Adrover ha fet un seguiment amb els agents socials dels objectius d’aquest pacte, mitjançant el qual es pretén aconseguir millorar l’ocupació a Ciutat. Adrover ha tractat amb els assistents sobre la recuperació dels drets socials i laborals del personal de l’Ajuntament de Palma i sobre les clàusules de l’Ajuntament per realitzar contractacions socialment responsables. La regidora també ha revisat les actuacions de l’àrea de Turisme, Comerç i Treball, destacant que des del mes d’octubre fins a l’actualitat, PalmaActiva ha desenvolupat 27 projectes en col·laboració amb la Conselleria de Treball que han suposat la contractació de 545 persones amb un pressupost total de 4.835.749 €.

Durant la reunió, Joana Maria Adrover ha volgut agrair la seva assistència a Anna Moilanen, defensora de la ciutadania de l’Ajuntament de Palma, la qual ha acudit per primera vegada a aquesta reunió amb la finalitat de conèixer de primera mà el seguiment del Pacte Local per l’Ocupació.

El passat 24 de gener de 2017 es va signar el nou Pacte Local per l’Ocupació, la Cohesió Social i el Foment de l’Economia Productiva. Aquest document, que tindrà vigència fins a final de la present legislatura, pretén aconseguir una millora de la qualitat de vida i benestar de la ciutadania de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.