Rodrigo Romero anima als comerciants a què s’adhereixin a la campanya de vals de foment i suport al comerç local

Els establiments poden adherir-se mitjançant la web https://palmaactiva.sedelectronica.es/

 La campanya, de 25.000 vals,  té un pressupost de 500.000 euros

 

 

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha animat avui als establiments comercials de Palma a què s’adhereixin a la campanya de dinamització comercial de vals de comerç de l’Ajuntament de Palma. L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, ha posat posa en marxa una campanya de 25.000 vals comercials. La campanya té un pressupost de 500.000 €.

“És tracta d’una campanya en la qual hem treballat intensament perquè pensam que serà molt positiva per a tot el sector comercial de Palma, era una petició de les patronals de Palma que pensam que serà molt bona tant per als comerços com per a la ciutadania”, explica Romero.

Els vals que es posaran en marxa des de l’Ajuntament i PalmaActiva tindran un valor de 20 euros i per poder-los emprar, s’ha de fer una compra mínima de 35 euros.

Es poden descarregar fins a 6 vals per persona, és a dir, per cada DNI. És imprescindible que les persones que comprin els vals on line siguin majors de 18 anys. Els vals tindran una caducitat de 5 dies.

“Pensam que aquesta fòrmula de vals és molt atractiva tant per la senzillesa de compra i ús dels vals com per l’estalvi que tindran les persones que els adquireixin”, afegeix Romero.

Aquesta campanya es posarà en funcionament en el moment en què s’activi la plataforma dia 1 de novembre i es mantindrà fins a l’exhauriment dels vals –i com a màxim fins al dia 30 de novembre de 2021, inclòs–. La campanya inclou el Black Friday com van sol·licitar les patronals del comerç, detalla el regidor de Promoció Econòmica.

Poden comprar els vals tant persones residents a Palma com no residents, sempre que siguin majors d’edat. Segons Romero, “sabem que molts de residents d’altres municipis de Mallorca venen a Palma per diferents motius i també per fer-hi compres. De la mateixa manera, per a aquelles persones que ens visiten, bé siguin de les altres illes, bé siguin d’altres indrets, també els volem facilitar l’oportunitat de conèixer la ciutat des d’una vesant comercial i descobrir el comerç local, i així, amb els vals, animar i facilitar-los la compra a Palma”.

El termini d’adhesió dels comerços va començar la setmana passada, el tràmit es pot fer des de la seu electrònica de PalmaActiva a https://palmaactiva.sedelectronica.es/info

Romero ha demanat a les patronals que s’impliquin en la campanya per intentar que s’adhereixin el màxim nombre d’establiments, “estam segurs que aquesta iniciativa servirà per incentivar les vendes, d’aquesta manera es consolidarà la reactivació de l’activitat econòmica del nostre municipi”.