Dia 31 d’octubre finalitza el termini perquè els establiments comercials s’adhereixin a la campanya de vals de suport al comerç local

Els establiments poden adherir-se mitjançant la web https://palmaactiva.sedelectronica.es/

La campanya, de 25.000 vals,  té un pressupost de 500.000 euros

Aquesta setmana, dia 31 d’octubre, finalitza el termini d’adhesió a la campanya de vals de suport al petit comerç de PalmaActiva. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, anima als establiments comercials de Palma a què s’adhereixin a aquesta iniciativa. L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa una campanya de 25.000 vals comercials. La campanya té un pressupost de 500.000 €.

Els vals que es posaran en marxa des de l’Ajuntament i PalmaActiva tindran un valor de 20 euros i per poder-los emprar, s’ha de fer una compra mínima de 35 euros.

Es poden descarregar fins a 6 vals per persona, és a dir, per cada DNI. És imprescindible que les persones que comprin els vals on line siguin majors de 18 anys. Els vals tindran una caducitat de 5 dies.

La campanya es posarà en funcionament per als ciutadans dia 2 de novembre i es mantindrà fins a l’exhauriment dels vals –i com a màxim fins al dia 30 de novembre de 2021, inclòs–. La campanya inclou el Black Friday com van sol·licitar les patronals del comerç, detalla el regidor de Promoció Econòmica.

El termini d’adhesió dels comerços va començar a començament de mes, el tràmit es pot fer des de la seu electrònica de PalmaActiva a https://palmaactiva.sedelectronica.es/info